Μαρτυρία από στέλεχος Χρυσής Αυγής: Τα παίρναμε από παππούδες, περιπτεράδες και Πακιστανούς

Μαρτυρία από στέλεχος Χρυσής Αυγής: Τα παίρναμε από παππούδες, περιπτεράδες και Πακιστανούς
SOOC

Την σχέση του με τον κατηγορούμενο Γιώργο Ρουπακιά, αλλά και τη στενή σχέση Χρυσής Αυγής με αστυνομία, αποκαλύπτει νέο ντοκουμέντο που έχει στα χέρια του το "Βήμα της Κυριακής". Τι λέει ο κατηγορούμενος Ν. Αποστόλου

Πρόκειται για ομολογία που σοκάρει. Ο κατηγορούμενος για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και στέλεχος της Χρυσής Αυγής προφυλακισμένος Νίκος Αποστόλου ομολογεί σε ηχητικό ντοκουμέντο που διαθέτει "Το Βήμα της Κυριακής" και εντοπίστηκε πρόσφατα ότι: "Αυτόν τον Γιώργο Ρουπακιά, εγώ τον έβαλα στις ομάδες ασφαλείας".

Με το νεότερο αυτό στοιχείο, που αποτελεί μέρος της δικογραφίας, καταρρίπτεται εντελώς ο ισχυρισμός ότι η οργάνωση και τα κεντρικά δεν γνώριζαν ποιος ήταν ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα.

Αποδεικνύεται ότι μόνο ότι ο Ρουπακιάς ήταν οργανωμένος, αλλά ήταν και μέλος των ομάδων ασφαλείας.

Η συνομιλία έγινε στις 19 Σεπτεμβρίου 2013 μετά τη δολοφονία και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο Αποστόλου μιλάει με πρόσωπο που εμπιστεύεται.

Α: «Θυμάσαι αυτό που έγινε στο Κερατσίνι, στην Αμφιάλη, με τον Ρουπακιά; Θυμάσαι που νταραβεριζόμουνα με…»

Β: «Α, του Ρουπακιά ήταν;»

Α: «Ναι, κι αυτόν εγώ τον είχα βάλει στις ομάδες ασφαλείας… τον ηλίθιο..».

Η εφημερίδα αποκαλύπτει σήμερα κι άλλο ηχητικό ντοκουμέντο όπου ομολογείται, σε συνομιλία πάντα με τον Νίκο Αποστόλου ότι "οι Νικαιώτες τα παίρνανε από παντού, από παππούδες, περιπτεράδες, Πακιστανούς".

Για την ακρίβεια στο ηχητικό, φαίνεται να λέει ο ίδιος: "Αλήθεια είναι αυτό. Οι δικοί μας οι Νικαιώτες πηγαίνανε σε παπούδες, σε περίπτερα και Πακιστανούς και τα παίρνανε. Αυτοί μιλήσανε. Μετά τους διώξαμε, όταν αυτό μαθεύτηκε".

Ο Νίκος Αποστόλου εκτός από τις κατηγορίες για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση δικάζεται στις 20 Οκτωβρίου στο Πρωτοδικείο Πειραιά για απρόκλητη σωματική βλάβη από κοινού διότι επιτέθηκε με άλλους συντρόφους του σε μέλη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας στον Πειραιά στις 15.12.2012. Υπενθυμίζεται ότι τότε, τραυματίστηκαν δύο άτομα.

Οι υπόγειες σχέσεις και με την Αστυνομία

Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το Βήμα της Κυριακής, ο Ν. Αποστόλου είναι σχέση και με την αστυνομία, αλλά και στελέχη συγκεκριμένα, όπως ο Γιοβανίδης (επίσης κατηγορούμενος).

Α: "Όλα αυτά εμείς τα λέγαμε για αστείο. Αυτοί οι Αθηναίοι τα λέγανε σοβαρά και τώρα συνδέονται, γιατί άμα δεν κάνανε τις νυχτερινές, δεν θα έβγαινε αυτή και καλά η εκπαίδευση, άμα δεν μιλάγανε με τον π.... τον Γιοβανίδη και τους άλλους, δεν θα έβγαινε ότι είμαστε μαζί με την αστυνομία"

Β: Καλά ναι, εντάξει.

Α: Και άμα δεν φοράγανε παραλλαγές και αρβύλες, δεν θα λέγανε ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι και ότι είναι τα τάγματα εφόδου τα καλύτερα και έτσι.

Πηγή: Το Βήμα της Κυριακής

Φωτό: sooc.photos

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
SHARE:

24Media Network