Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχάρη την αστυνομία για τη σύλληψη Τομπούλογλου

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχάρη την αστυνομία για τη σύλληψη Τομπούλογλου
Συνέντευξη Τύπου από τον Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής για τον Έλεγχο του Καπνίσματος, Παναγιώτη Μπεχράκη, παρουσία του Υπ. Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, Δευτέρα 14 Οκτ. 2013. (EUROKINISSI) Eurokinissi

Τι δήλωσε ο υπουργός υγείας για τη σύλληψη του προέδρου του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού

Την απόφαση του να παύσει από πρόεδρο του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, Χάρη Τομπούλογλου μετά τη σύλληψη του κοινοποίησε ο υπουργός υγείας.

Ο υπουργός κάλεσε επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος το οποίο και, βάσει του καταστατικού του, τον έχει διορίσει, να ζητήσει την παραίτησή του από τη θέση του ισοβίου μέλους του ΔΣ, καθώς και να προχωρήσει στην ταχεία αντικατάστασή του.

Ο κ. Γεωργιάδης μετά τη σύλληψη του πρώην πολιτευτή της Ν.Δ για δωροδοκία, σε δήλωση του συνεχάρη  την ΕΛ.ΑΣ.

Όπως δήλωσε :

«Συγχαίρουμε την Ελληνική Αστυνομία για τη σημερινή, επ΄ αυτοφώρω σύλληψη του Διοικητή του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού, Χάρη Τομπούλογλου. Καλούμε το Ίδρυμα Αγλαΐα Κυριακού, το οποίο και τον έχει διορίσει, να τον παύσει άμεσα από Διοικητή και να ζητήσει την παραίτησή του από τη θέση του ισοβίου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και να προχωρήσει στην ταχεία αντικατάστασή του.

Το Υπουργείο Υγείας πρωτοστατεί της προσπάθειας για τη διαφάνεια και την καταπολέμηση της διαφθοράς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Νωρίτερα ο κ. Τομπούλογλου είχε διαγραφεί και από μέλος της Ν.Δ

Ο κ. Γεωργιάδης μάλιστα είχε διάλογο για το θέμα και στο twitter:

,

,

,

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα