Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε τον Μανώλη Γλέζο

Αλέξης Τσίπρας (ΦΩΤΟ Αρχείου)
Αλέξης Τσίπρας (ΦΩΤΟ Αρχείου) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε σήμερα το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς στο ΝΙΜΤΣ, φεύγοντας από τη Βουλή. Ο Μανώλης Γλέζος βλέποντας τον πρώην πρωθυπουργό τον αγκάλιασε και τον φίλησε.

Μια πολύ θερμή συνάντηση είχε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας το μεσημέρι της Παρασκευής με τον Μανώλη Γλέζο, προκειμένου να του συμπαρασταθεί και να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς στο ΝΙΜΤΣ, φεύγοντας από τη Βουλή.

Ο Μανώλης Γλέζος βλέποντας τον πρώην πρωθυπουργό τον αγκάλιασε και τον φίλησε, ενώ είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια σύντομη συζήτηση. Συγκεκριμένα παρότρυνε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να προσέχει, ενώ εκτίμησε πως μπορεί τώρα να είναι δύσκολα τα πράγματα για το τόπο και για την Αριστερά, αλλά του εξέφρασε την διαίσθησή του ότι τα πράγματα στο μέλλον θα πάνε πολύ καλύτερα. Επίσης, ο Μανώλης Γλέζος ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να μεταφέρει την αγάπη του προς όλους. Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας του ευχήθηκε περαστικά και του διαβίβασε τις ευχές όλων.

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γλέζος, Αλέξης Τσίπρας, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μανώλης Γλέζος: Σταθερή η κατάσταση της υγείας του

Γλέζος: Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του

Μανώλης Γλέζος: Στην εντατική με αναπνευστικά προβλήματα

SHARE:

24Media Network