Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τη Φώφη Γεννηματά

Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τη Φώφη Γεννηματά

Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τη Φώφη Γεννηματά λίγες ώρες μετά την επικράτηση της στις εκλογές του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε το πρωί της Δευτέρας με τη Φώφη Γεννηματά προκειμένου να τη συγχαρεί για τη νίκη της στις εκλογές για την Κεντροαριστερά.

Ο πρωθυπουργός και η κ. Γεννηματά είχαν σύντομη τηλεφωνική συνομιλία. Επίσης ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέσω social media:

“Τηλεφώνησα πριν λίγο στη Φώφη Γεννηματά προκειμένου να την συγχαρώ για τη χθεσινή της εκλογή και να της ευχηθώ επιτυχία στα καθήκοντα της. Η σημαντική συμμετοχή πολιτών σε πολιτικές διεργασίες είναι ένα θετικό μήνυμα για το πολιτικό μας σύστημα.

Ελπίζω η εκλογή της να συμβάλει στη βελτίωση των σχέσεων και στον διάλογο μεταξύ των προοδευτικών δυνάμεων στη χώρα μας, όπως ήδη γίνεται σε όλη την Ευρώπη”.

Το βράδυ της Κυριακής άλλωστε συγχαρητήρια στη Φ. Γεννηματά έδωσε και ο Δ. Παπαδημούλης μέσω Twitter.

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, είναι η πρώτη επικεφαλής του νέου φορέα, μετά τον Β’ γύρο της εκλογικής διαδικασίας.

Με καταμετρημένο το 96,98% των ψήφων της επικράτειας (στις 9.40 το πρωί), η Φώφη Γεννηματά έλαβε ποσοστό 56,67%, έναντι 43,33% του αντιπάλου της Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχάρη τη Φώφη Γεννηματά το βράδυ της Κυριακής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα