Ο ανοιχτοχέρης υπουργός και ο λουλουδοπόλεμος στην Πάολα

Ο ανοιχτοχέρης υπουργός και ο λουλουδοπόλεμος στην Πάολα

Λέτε να τριτώσει το κακό μετά το Μιχάλη Λιάπη  με τις πλαστές πινακίδες, τον Χάρη Τομπούλογλου με τη μίζα , να έχουμε κομματικές παρατηρήσεις και στον υπουργό θαυμαστή της Πάολα

Αίσθηση προκαλεί το δημοσίευμα του site που στηρίζει προσωπικά τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά antinews, ότι σε περίοδο οικονομικής κρίσης και φορολογικών επιβαρύνσεων των πολιτών, υπουργός δεν δίστασε να προκαλέσει το κοινό αίσθημα,  ξοδεύοντας μια περιουσία σε λουλουδοπόλεμο, στο κέντρο που εμφανίζεται η λαϊκή αοιδός Πάολα.

Το σεμνά και ταπεινά του Κώστα Καρμανλή, φαίνεται ότι πήγε περίπατο.

Το  περιστατικό που όπως επισημαίνει το antinews δεν χωρά αμφισβήτηση, αφορά υπουργό που είναι ιδιαίτερα απρόσεκτος και θα έχει μεγάλες… φουρτούνες αν συνεχίσει έτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες του antinews ο εν λόγω υπουργός βρέθηκε αυτές τις ημέρες σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η αοιδός Πάολα. Παρέα του είχε μια… αιθέρια ύπαρξη, καθώς είναι γνωστός για τις όμορφες παρουσίες που τον συνοδεύουν σε εξόδους, ιδιαίτερα τα καλοκαίρια με τα σκάφη και τη Μύκονο που σφύζει από ζωή.

Όπως επισημαίνει το site:

"Ο εν λόγω υπουργός, λοιπόν, λένε αυτόπτες μάρτυρες, έκανε μεγάλη «ζημιά» στο μαγαζί. Με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο έριξε μια απίστευτη ποσότητα λουλουδιών προς την τραγουδίστρια και την παρέα του. Μάλιστα έδειχνε να αδιαφορεί για τις επικριτικές ματιές που του έριχναν θαμώνες του καταστήματος οι οποίοι σχολίαζαν: «Ο υπουργός ξοδεύει χιλιάρικα για λουλούδια την ώρα που συζητάμε αν ο κόσμος θα παγώσει ή όχι».

Κάποιος πρέπει να «μαζέψει» τον εν λόγω κύριο. Μπορεί να αδιαφορεί για την εικόνα του και να το ρίχνει στην εορταστική περίοδο, αλλά είναι στέλεχος μιας κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας. Δε συνάδει, επομένως, η συμπεριφορά του αυτή με τη γενικότερη κατάσταση της χώρας. Μπορεί να είχε συνηθίσει να είναι «καλομαθημένο παιδί» αλλά κάποτε πρέπει να προσγειωθεί στην πραγματικότητα."

Λέτε να τριτώσει το κακό μετά το Μιχάλη Λιάπη  με τις πλαστές πινακίδες, τον Χάρη Τομπούλογλου με τη μίζα , να έχουμε κομματικές παρατηρήσεις και στον υπουργό θαυμαστή της Πάολα.

Πηγή : Antinews

SHARE:

24Media Network