Ο Γεωργιάδης ζήτησε τον λόγο επειδή η Κουντουρά έπαιζε πρώτο θέμα

Ο Γεωργιάδης ζήτησε τον λόγο επειδή η Κουντουρά έπαιζε πρώτο θέμα
Ο Αδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή Eurokinissi

Η επίθεση που εξαπέλυσε η Ελενα Κουντουρά στον Αδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε την αντίδραση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Πήρε τελικά τον λόγο για δυο λεπτά ώστε να απαντήσει στην υπουργό Τουρισμού.

Ηταν σχεδόν αναπόφευκτο να συγκρουστούν την Πέμπτη στη Βουλή οι Αδωνις Γεωργιάδης και Ελενα Κουντουρά.

Στην τοποθέτησή της η Υπουργός Τουρισμού άσκησε σκληρή κριτική στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος ζήτησε και πήρε το λόγο επί προσωπικού.

Μάλιστα, είπε στον προεδρεύοντα εκείνη την ώρα, τον Σπύρο Λυκούδη ότι δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά αφού “οι δηλώσεις της κυρίας Κουντουρά παίζουν πρώτο θέμα σ’ όλα τα site”.

“Κυρία υπουργέ καταδικάζω κάθε επίθεση εναντίον σας και οποιαδήποτε απειλή εναντίον του προσώπου σας και της οικογένειάς σας», ανέφερε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης. “Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν κάνατε το ίδιο του 2012, όταν είχατε πάει στους ΑΝΕΛ και άνθρωποι όπως εγώ που ψηφίζαμε το πρόγραμμα που τελικά υποστηρίξατε, είχαμε 200 mail την ημέρα που κατηγορούσαν και έβριζαν εμάς και τις οικογένειές μας. Τότε, όμως, δεν είδα να έχετε την ίδια ευαισθησία με εμένα. Και τώρα έρχεστε εδώ κλαίουσα και μου επιτίθεστε. Ενώ έχετε παραμείνει στην καρέκλα σας”.

Ξεχάσατε, όμως, ότι αυτός που αποκάλυψε ότι ο πατέρας σας έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου δεν ήμουν εγώ κ. Κουντουρά, αλλά ο κ. Καμμένος, τον οποίο είχατε αρχηγό μέχρι χθες, αλλά για τον κ. Καμμένο δεν είπατε τίποτα που σας κατηγόρησε για όλα αυτά”.

Η κυρία Κουντουρά ανταπάντησε ως εξής: “Αυτό ακριβώς υπονόησα στην ομιλία μου. Ότι ο κύριος Γεωργιάδης, για κάποιο λόγο, αντί να ασχολείται με τη δική του πολιτική ασχολείται μόνο μαζί μου. Με έχει στοχοποιήσει παντού τις τελευταίες δύο εβδομάδες με τα χειρότερα λόγια. Και κρίνεται από αυτό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα