Ο Γιώργος Παπανδρέου στην τελευταία εκλογική βδομάδα με... "Τρέλα" - Η φωτογραφία με το σκυλάκι του

Ο Γιώργος Παπανδρέου
Ο Γιώργος Παπανδρέου EUROKINISSI

Η ανάρτηση του υποψήφιου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ με τον σκύλο του, λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών.

Λίγες ημέρες απέμειναν πριν ανοίξουν οι κάλπες για τους ψηφοφόρους και φίλους του Κινήματος Αλλαγής και οι έξι υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ένας εκ των υποψηφίων, δημοσίευσε μια φωτογραφία του με τον σκύλο του, την "Τρέλα" και διαμηνύει ότι έρχεται μια αγωνιστική εβδομάδα, καθώς απέμειναν μόνο έξι ημέρες μέχρι την Κυριακή (05/12) όταν και θα ανοίξουν οι κάλπες για τις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής.

ADVERTISING

"Ξεκινάω μια αγωνιστική εβδομάδα με παιχνίδι με το αγαπημένο μου σκυλάκι, την Τρέλα", γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Το υγειονομικό πρωτόκολλο για την ψηφοφορία - Η σύσταση για όσους δεν είναι μέλη ή φίλοι

Με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικό τεστ, θα μπορούν οι ψηφοφόροι να προσέλθουν στις κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής την ερχόμενη Κυριακή (29/11)

Με ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του Κινήματος Αλλαγής ενημερώνει για τις συνθήκες με τις οποίες θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές.

Κατά την ανακοίνωση, οι ψηφοφόροι θα προσέρχονται ένας – ένας στο εκλογικό τμήμα με χρήση μάσκας και προκειμένου να ψηφίσουν θα πρέπει να έχουν "υποχρεωτικά πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου 6μήνου ή rapid test τελευταίου 48ωρου".

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΔΕΚΑΠ:

1. Τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών, ο Υπεύθυνος του Εκλογικού Κέντρου καθώς και οι Εκπρόσωποι των Υποψηφίων, όσοι δηλαδή θα είναι συνεχώς εντός του Εκλογικού Τμήματος, θα έχουν υποχρεωτικά πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου 6μήνου ή rapid test τελευταίου 48ωρου.

Επισημαίνεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους. Ο έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών στους ανωτέρω θα γίνεται από τον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής και ο ίδιος θα επιδεικνύει το δικό του στα υπόλοιπα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.

2. Οι ψηφοφόροι θα εισέρχονται ένας-ένας στο εκλογικό τμήμα με χρήση μάσκας και αντισηπτικού. Υποχρεωτικά κατά την αναμονή τους εκτός του κέντρου θα κρατούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

3. Για να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος παραμονής των ψηφοφόρων εντός του εκλογικού τμήματος, κάνουμε ισχυρή σύσταση σε όλους τους ψηφοφόρους να έχουν κατεβάσει, εκτυπώσει και συμπληρώσει την αίτηση εγγραφής Μέλους ή Φίλου από την ιστοσελίδα (site) του Κινήματος Αλλαγής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου, Κίνημα Αλλαγής, Εκλογές ΚΙΝΑΛ
SHARE:

24Media Network