Ο μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου υποψήφιος με τη ΝΔ στις εθνικές εκλογές

Ο μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου υποψήφιος με τη ΝΔ στις εθνικές εκλογές

Την ψήφο των πολιτών θα διεκδικήσει στις επόμενες εθνικές εκλογές ο γνωστός αθλητής, ο οποίος συναντήθηκε με Μητσοτάκη και αποδέχθηκε να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στο Νότιο Τομέα Αθηνών

Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε σήμερα ο παίκτης του μπάσκετ Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με την αξιωματική αντιπολίτευση και θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στο Νότιο τομέα της Β Αθηνών.

Η γνωριμία του αθλητή, που έχει διακριθεί με μεγάλες ομάδες αλλά και με τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έγινε πριν από ένα χρόνο στο πλαίσιο ένα αγώνα μπάσκετ βουλευτών με παλαίμαχους παίκτες. Έκτοτε είχαν τακτική επικοινωνία κυρίως για θέματα αθλητισμού και στη σημερινή τους συνάντηση οριστικοποιήθηκε να διεκδικήσει μια θέση στη βουλή και να συμβάλει και εκείνος στην επόμενη μέρα της χώρας μας, στους τομείς που γνωρίζει καλύτερα, όπως ανέφεραν πηγές της ΝΔ.

Ως παίκτης ο Παπανικολάου είναι ένας από τους ελάχιστους που έπαιξαν και στις τρεις μεγάλες ομάδες του κέντρου (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ). Κατέκτησε δύο φορές την Ευρωλίγκα (μία με τον Ολυμπιακό το 1997 και μία με τον Παναθηναϊκό το 2007) ενώ ένας από τους μπασκετικούς του πατέρες είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης, πρώην βουλευτής και υπουργός της Νέας Δημοκρατίας. Με την Εθνική ομάδα ο Παπανικολάου μέτρησε 131 συμμετοχές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα