Ο Προκόπης Παυλόπουλος στο Podcast “Η σύγχρονη κρίση της Aντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας”

Διαβάζεται σε 1'
Ο Προκόπης Παυλόπουλος
Ο Προκόπης Παυλόπουλος EUROKINISSI

Όσα είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος στο Podcast “Η σύγχρονη κρίση της Aντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας” του European Law Students Association/ELSA, όπου φιλοξενήθηκε.

Στο Podcast που οργάνωσε η European Law Students’ Association/ELSA με θέμα συζήτησης “Η σύγχρονη κρίση της Aντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας”, φιλοξενήθηκε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Ακαδημαϊκός, Προκόπης Παυλόπουλος.

Η συζήτηση που είχαν περιστράφηκε γύρω από την “Παρακμή της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας”, με τον κ. Παυλόπουλο να εκφράζει πληθώρα ανησυχιών για τη σημερινή κατάσταση της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Επίσης, ετέθησαν και προσωπικές ερωτήσεις, όπως σχετικά με τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που γνώρισε και αν περίμενε ποτέ να γίνει ΠτΔ. Τέλος, έδωσε απάντηση στο ερώτημα “οι νέοι του σήμερα αξίζει να προσπαθήσουν να γίνουν άριστοι;”.

Υπεύθυνη για τη διενέργεια του Podcast είναι η ομάδα των Human Rights υπό την επίβλεψη της Προέδρου,Χριστίνας Σωτηρίου και του Αντιπροέδρου Ακαδημαϊκών Δραστηριοτήτων Ντουντουνάκη Γιάννη. Η ομάδα αποτελείται από την Ειρήνη Χατζηβασίλη, τον Νίκο Μόκα και τον Λάμπρο Νούσια.

Ακούστε το Podcast:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα