Ψαραντώνης: Πιστεύω ότι ο Βαρουφάκης είναι καθαρός άνθρωπος

Ψαραντώνης: Πιστεύω ότι ο Βαρουφάκης είναι καθαρός άνθρωπος
Ψαραντώνης και Γιάνης Βαρουφάκης Eurokinissi

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε την έκπληξη και έπεισε τον Ψαραντώνη να καταλάβει την τελευταία, τιμητική θέση του ΜέΡΑ 25 στις προσεχείς Εθνικές Εκλογές. Τι δηλώνει ο λυράρης στον Νews 24/7 στους 88,6

Μία έκπληξη περίμενε τους Κρητικούς κατά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του «ΜέΡΑ25» του Γιάνη Βαρουφάκη καθώς στην τελευταία τιμητική θέση φιγουράρει το όνομα του Ψαραντώνη!

Ο γνωστός και αγαπητός λυράρης της Κρήτης σε δηλώσεις του στο cretapost ανέφερε πως έχει εμπιστοσύνη στον Γιάνη Βαρουφάκη. «Ο Γιάνης ήθελε να με βάλει στην τελευταία, τιμητική θέση στο Επικρατείας. Δέχθηκα γιατί του έχω εμπιστοσύνη και μ’ αρέσει πολύ ο χαρακτήρας του», επεσήμανε ο κ. Ψαραντώνης ενώ παράλληλα ανέφερε πως δεν είναι η πρώτη φορά που του έχει προταθεί να μετέχει σε ψηφοδέλτιο. «Με έχουν ζητήσει αρκετές φορές να συμμετέχω σε ψηφοδέλτιο. Πρώτος ήταν ο συγχωρεμένος ο Παναγούλης που ήθελε να με βάλει. Εγώ τότε όμως ήμουν νεαρός και αγαπούσα πολύ τη μουσική και δεν ήθελα να ασχοληθώ με τέτοια πράγματα», τόνισε σχετικά ο κ. Ψαραντώνης.

Αναλυτικά τα ονόματα του ψηφοδελτίου Επικρατείας που έχουν ήδη ανακοινωθεί: Πέπη Ρηγοπούλου, Νένα Βενετσάνου, Γιώργος Μανιώτης, Τάκης Μίχας, Λίτσα Αλεξάκη, Ψαραντώνης Ξυλούρης.

“Πιστεύω οτι ο Βαρουφάκης είναι καθαρός”

“Πιστεύω οτι ο Βαρουφάκης είναι καθαρός” είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Νews 24/7 στους 88,6 ο Ψαραντώνης που τοποθετήθηκε στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας.

“Γνωριζόμαστε χρόνια, έρχεται και με ακούει και από σεβασμό συμπαραστέκομαι κι εγώ”, είπε ο αγαπητός λυράρης, και συμπλήρωσε πως ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι “ένα πνεύμα που αγαπά ο κόσμος στο εξωτερικό”.

Κατά την εκτίμησή του το Μέρα25 θα μπει στη Βουλή.

Συμπλήρωσε οτι ουδέποτε συμμετείχε στην πολιτική και μάλιστα θυμήθηκε όταν ο Παναγούλης ήθελε να τον βάλει υποψήφιο, εκείνος ήταν νεότερος, και του απάντησε οτι “δεν ανακατεύομαι με αυτά, αγαπώ τη μουσική”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα