Θάνος Πλεύρης στο NEWS 247: 'Με χτύπησαν με μπουνιές και κλοτσιές στην Ευελπίδων'

ΒΟΥΛΗ-Στην Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση Βατοπεδίου κατατίθενται τα πορίσματα των κομμάτων// Ο  ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΟΣ .(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΒΟΥΛΗ-Στην Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση Βατοπεδίου κατατίθενται τα πορίσματα των κομμάτων// Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΟΣ .(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κατήγγειλε πως δέχτηκε επίθεση από ανθρώπους του αντιεξουσιαστικού χώρου στην Ευελπίδων. Τι δήλωσε για το περιστατικό στο NEWS 247

Ο δικηγόρος, πολιτευτής και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης, διαμαρτυρήθηκε μέσω twitter πως δέχθηκε επίθεση στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

"Αυτή τη στιγμή στα δικαστήρια από άπλυτους στα δικαστήρια δέχθηκα επίθεση. Όλοι μαζί είναι ήρωες, ένας-ένας κότες", έγραψε χαρακτηριστικά. Το NEWS 247 επικοινώνησε με τον κ. Πλεύρη, ο οποίος μας έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό.

"Είχα μία υπόθεση που δίκαζα, με άδεια από το σύλλογο και εκεί στο κτίριο επτά της Eυελπίδων περνούσαν κάποιοι αυτόφωρο που ενδεχομένως είχαν σχέση επεισόδια Κυριακής, του αντιεξουσιαστικού χώρού" αναφέρει ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και της ΝΔ και συμπληρώνει: "Όταν πλησίαζαν, δεν τους είχα δει, μου έριξαν μπουνιές που δεν βρήκαν το στόχο τους και κλωτσιές".

Ο κ. Πλεύρης αναφέρει επίσης πως "στην αρχή ήρθαν και με έσπρωξαν φωνάζοντας 'κωλοφασίστα' και μετά με κλότσησαν". 

"Παρενέβη η φρουρά της αστυνομίας έπιασαν έναν, άλλα θεώρησα ότι ήταν ειλικρινής, μου είπε: 'Εγώ σε αντιπαθώ, όμως δε σε κλότσησα' και από φόβο για το 1% μήπως κάνω λάθος και τον αδικήσω δεν έκανα μήνυση. Μετά από καμία ώρα αποχώρησα", πρόσθεσε.

Επιστολή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης

Ο Θάνος Πλεύρης δηλώνει πάντως πως με αφορμή το περιστατικό απευθύνθηκε με επιστολή του προς το υπουργείο Δικαιοσύνης: "Έστειλα και επιστολή προς τον υπουργό δικαιοσύνης στη λογική ότι πρέπει να λαμβάνονται μέτρα για να μπορούμε ως δικηγόροι να ασκούμε τα καθήκοντα μας. Το έχει θέσει κατά καιρούς ο δικηγορικός σύλλογος το θέμα".

Ο πρώην βουλευτής πάντως δηλώνει έκπληκτος από την επίθεση: "Έχει τύχει κατά καιρούς να με φωνάζουν φασίστα, αλλά μου έκανε εντύπωση που πρώτη φορά χτύπησαν, ενώ ήταν παρόντες αστυνομικοί".

SHARE:

24Media Network