O Τσίπρας στο Open, o Καμμένος στο Star

O Τσίπρας στο Open, o Καμμένος στο Star
Φωτό αρχείο, Τσίπρας Καμμένος στη Βουλή Eurokinissi

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open την Τετάρτη ο Αλέξης Τσίπρας, στο Star o υπουργός Άμυνας μια ώρα αργότερα. Το πρωί της Τετάρτης και η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Και ενώ το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι θέμα χρόνου να πραγματοποιηθεί, με το τετ α τετ ή την τηλεφωνική επικοινωνία Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου να είναι προγραμματισμένη εκτός απροόπτου για το βράδυ της Τρίτης ή το αργότερο έως το μεσημέρι της Τετάρτης, τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο υπουργός Άμυνας θα παραχωρήσουν αντίστοιχες τηλεοπτικές συνεντεύξεις. 

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στις 18.55 της Τετάρτης στο δελτίο ειδήσεων του Open, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη στην Έλλη Στάη. Η συνέντευξη αν και ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τρίτη, αναβλήθηκε για την Τετάρτη, λόγω των εξελίξεων, ενώ λίγη ώρα αργότερα ο Πάνος Καμμένος θα είναι στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Σημείο αιχμής οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που φλερτάρουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Πάνο Καμμένο να διαμηνύει στον Αλέξη Τσίπρα οτι δεν πρέπει να τοποθετηθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του News 24/7, το πιθανότερο είναι εξελίξεις να υπάρξουν μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης Μέρκελ στην Αθήνα, την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Κι όλα αυτά, ενώ αύριο το πρωί και συγκεκριμένα στις 10 είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα