Οικονόμου: Η εποχή του “Χουντίνι” Τσίπρα παρήλθε ανεπιστρεπτί

Οικονόμου: Η εποχή του “Χουντίνι” Τσίπρα παρήλθε ανεπιστρεπτί
Γιάννης Οικονόμου Eurokinissi

Κριτική στις επικρίσεις του Αλέξη Τσίπρα για το κύμα ακρίβειας, άσκησε ο Γιάννης Οικονόμου, χαρακτηρίζωντάς τον "Χουντίνι της πολιτικής".

“Χουντίνι της πολιτικής” χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στις επικρίσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το κύμα ακρίβειας που πλήττει τους πολίτες.

Σε ανακοίνωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει για τους πολίτες ότι κατανοούν τις μάχες της κυβέρνησης για τον πληθωρισμό, ενώ σε άλλο σημείο κάνει λόγο για προσκόλληση του Αλέξη Τσίπρα “στην εποχή πριν από το 2015”.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Οικονόμου:

“Η εποχή που ο κ. Τσίπρας παρουσιαζόταν σαν τον Χουντίνι της πολιτικής, που υποδυόταν πως είχε μια μαγική λύση για όλα τα προβλήματα, παρήλθε ανεπιστρεπτί. Όλοι ξέρουν πια ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός. Ο μόνος που δεν το έχει κατανοήσει είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, ο οποίος παραμένει προσκολλημένος στην εποχή πριν από το 2015, την εποχή των εύκολων ψευδών υποσχέσεων.

Οι πολίτες κατανοούν ότι η κυβέρνησή μας παλεύει καθημερινά για να αντιμετωπίσει τις παγκόσμιες κρίσεις ενέργειας και ακρίβειας αγαθών. Έχουμε παράσχει και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε έμπρακτη στήριξη στις επιχειρήσεις και το εισόδημα των πολιτών και θα συνεχίζουμε να το κάνουμε με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Η απάντηση στα προβλήματα γίνεται με δράσεις και πράξεις, όχι με επιδερμικές και έωλες διαπιστώσεις”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα