Οικονόμου για ΕΥΠ: Πιθανή η αλλαγή του νόμου για να ενημερωθεί ο Ανδρουλάκης

Οικονόμου για ΕΥΠ: Πιθανή η αλλαγή του νόμου για να ενημερωθεί ο Ανδρουλάκης
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου intime

Ανοιχτό άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το ενδεχόμενο να αλλάξει το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο που θεσμοθέτησε η κυβέρνηση, ώστε ο Νίκος Ανδρουλάκης να ενημερωθεί από τον αρχηγό της ΕΥΠ για την σε βάρος του παρακολούθηση

Στο ενδεχόμενο αλλαγής του νομικού πλαισίου, ώστε ο αρχηγός της ΕΥΠ να έχει τη θεσμική δυνατότητα να ενημερώσει τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Σε σχετική ερώτηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τάχθηκε υπέρ της εξεύρεσης δρόμων για την υπέρβαση υφιστάμενων παθογενειών, σημιεώνοντας ότι η ΕΥΠ δεν είναι μια οποιαδήποτε υπηρεσία, όπως π.χ. η Πολεοδομία, όπου μπορεί να προσέλθει ο καθένας για να ενημερωθεί για το θέμα του.

Για το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο, επέμεινε στην ανάγκη ενημέρωσης του κ. Ανδρουλάκη με θεσμικό τρόπο και επανέλαβε την απόφαση της κυβέρνησης να υπάρξει πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης.

Σχετικά με μια πιθανή αλλαγή του εκλογικού νόμου, παρέπεμψε στην απάντηση που θα δώσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της ΔΕΘ.

«Δεν είναι σκοπός, αλλά εργαλείο για ν’ αποτραπεί η ακυβερνησία και να εξασφαλιστεί πολιτική σταθερότητα στην ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Οικονόμου, υποστηρίζοντας πως έτσι αποτρέπονται οι αδύναμες κυβερνήσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα