Οικονόμου για Φλώρο: “Ενδεχομένως μέσα στην ΕΥΠ υπήρχαν κάποιοι που λειτουργούσαν εκτός πλαισίου”

Οικονόμου για Φλώρο: “Ενδεχομένως μέσα στην ΕΥΠ υπήρχαν κάποιοι που λειτουργούσαν εκτός πλαισίου”
Γιάννης Οικονόμου eurokinissi

Για την παρακολούθηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, την οποία και δεν διέψευσε.

Χωρίς να επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και να διαψεύσει απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου σε ερώτηση για την παρακολούθηση του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Κωνσταντίνου Φλώρου.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε: “Έχουμε πει πολλές φορές ότι αν υπήρχαν μέσα στους κύκλους της ΕΥΠ ορισμένοι που λειτουργούσαν εκτός πλαισίου και έκαναν τέτοια πράγματα, αυτά θα φανούν, θα αποδειχθούν, δεν θα μείνει καμία σκιά.

Η κυβέρνηση δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια. Έφυγε κόσμος από την ΕΥΠ και έγιναν και αλλαγές σε ό,τι αφορά εσωτερικά την ΕΥΠ και μια σειρά από κινήσεις που θωρακίζουν τις νόμιμες επισυνδέσεις πολιτικών προσώπων.

Αν υπάρχει μια ευθύνη της κυβέρνησης, αυτή είναι ότι ενδεχομένως μέσα στην ΕΥΠ υπήρχαν κάποιοι που λειτουργούσαν εκτός πλαισίου. Μόλις αυτό εντοπίστηκε γίναν οι αλλαγές και μπήκαν ασφαλιστικές δικλείδες.

Δεν ομολογούμε τίποτα. Λέμε ότι υπάρχει σε εξέλιξη δικαστική έρευνα, λέμε ότι όλα θα αναδειχτούν και αν κάποιοι λειτουργούσαν εκτός πλαισίου, τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα