Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτει τον Φουρθιώτη – Κανένα θέμα με Γεραπετρίτη

Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτει τον Φουρθιώτη – Κανένα θέμα με Γεραπετρίτη
O κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου INTIME NEWS

Για τα όσα ισχυρίζεται ο Μένιος Φουρθιώτης ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και δήλωσε ότι ο κ. Γεραπετρίτης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού.

Αντεπίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με αφορμή τους ισχυρισμούς του Μένιου Φουρθιώτη περί επικοινωνίας του με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη.

Ερωτηθείς σχετικά στο πλαίσιο του briefing ο κ. Οικονόμου καταρχάς δήλωσε ότι: “Προφανώς και εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού ο κ. Γεραπετρίτης” και πρόσθεσε: “Η δήλωση του κ. Γεραπετρίτη ήταν σαφής και δεν αφήνει περιθώριο για παρερμηνεία”.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε μάλιστα ότι: “Δεν μας κάνει εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επίθεση στη Δικαιοσύνη και την υπονόμευση των θεσμών, υιοθετεί και τον εν λόγω κύριο. Η εντεινόμενη απελπισία του κ. Τσίπρα από την πολιτική του απαξίωση καθιστά φυσιολογική αυτή τη συμπεριφορά και αναδεικνύει το ύφος και το ήθος της αντιπολίτευσης”.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεραπετρίτης σε χθεσινή του δήλωση ανέφερε:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται για μία ακόμη φορά σε ασκήσεις ανθρωποφαγίας. Προς ενημέρωσή του λοιπόν. Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη. Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του. Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική. Επιπλέον, όταν ο κύριος Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη. Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και επενδύει στον κύριο αυτόν, μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπός του στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές”.

Ο κ. Φουρθιώτης σήμερα επανήλθε στοχοποιώντας με νέα ανάρτηση αυτή τη φορά τον αναπληρωτή εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό.

Η γνώμη σου μετράει! Απάντησε εδώ στην έρευνα της aboutpeople και μπες στην κλήρωση για ένα ρολόι Xiaomi Mi Smart 5

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα