Συνέδριο ΟΝΝΕΔ: Ζωντανά η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Συνέδριο ΟΝΝΕΔ: Ζωντανά η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη
Ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΟΝΝΕΔ Eurokinissi

Με την ομιλία του πρωθυπουργού ξεκινά το 12ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, που θα εκλέξει τον νέο πρόεδρο και τους εκπροσώπους της νεολαίας στην ΠΕ της ΝΔ.


Την έναρξη των εργασιών του 12ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ κηρύσσει αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να αναφερθεί στα μέχρι στιγμής πεπραγμένα και το σχεδιασμό της κυβέρνησής του με έμφαση στην ανάπτυξη και στη δημιουργία θέσεων εργασίας ιδίως για τους νέους.

Από το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ Eurokinissi

Έναρξη 12ου συνεδρίου ΟΝΝΕΔ Eurokinissi

Θα αναφερθεί και σε όλα τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, όπως το προσφυγικό και η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού σε συνάρτηση με το brain drain, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται και οι συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς για το θέμα.

Έξω από τον χώρο της συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ Eurokinissi

Σάββατο και Κυριακή στα θεματικά πάνελ του συνεδρίου θα βρεθούν υπουργοί της Κυβέρνησης για να συζητήσουν με τους συνέδρους τα θέματα των χαρτοφυλακίων τους. Στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ ειδικότερα θα μιλήσουν το Σάββατο η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και οι υφυπουργοί Γιώργος Γεωργαντάς και Γρηγόρης Ζαριφοπουλος, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Την Κυριακή οι εργασίες θα ξεκινήσουν με δράση για τον αντικαπνιστικό νομο με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και στη συνέχεια θα μιλήσουν διαδοχικά ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικων Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ Καραμανλής, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.

Παράλληλα με τη διεξαγωγή του συνεδρίου και γύρω από το συνεδριακό χώρο θα βρίσκονται περίπτερα εθελοντικών οργανώσεων και εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα