Ορκίστηκε ο Χαρδαλιάς υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων

Ορκίστηκε ο Χαρδαλιάς υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων
Ορκίστηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς στο Προεδρικό Μέγαρο Eurokinissi

Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ορκίστηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς ως υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ορκίστηκε από τον Επίσκοπο Ωρεών Φιλόθεο, ο Νίκος Χαρδαλιάς ως υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία στο Προεδρικό Μέγαρο, ακολούθησε ολιγόλεπτη συνομιλία της ΠτΔ με τον Πρωθυπουργό για την πανδημία του κορονοϊού και τα μέτρα της κυβέρνησης.

Την αναβάθμιση του μέχρι σήμερα Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, αποφάσισε ο πρωθυπουργός, όπως ανακοίνωσε χθες (15/3) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Ο κ. Χαρδαλιάς θα έχει πλήρεις και αποκλειστικές αρμοδιότητες και θα αναφέρεται απευθείας στον Πρωθυπουργό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα