Ορκωμοσία με αιχμές για τους διαγραφέντες

ΑΘΗΝΑ-10-2-2012-ΘΗΝΑ-- Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη (φωτογραφία).(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-10-2-2012-ΘΗΝΑ-- Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη (φωτογραφία).(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. για τις ηχηρές αποχωρήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη, μετά την ορκωμοσία των νέων βουλευτών

Τον όρκο του βουλευτή έδωσαν οι Χρήστος Καλαποθαράκος και Μανούσος Ντουκάκης, οι δύο νέοι βουλευτές του ΛΑΟΣ που αντικαθιστούν τους παραιτηθέντες Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη, οι οποίοι έχουν προσχωρήσει στη ΝΔ.

Λαμβάνοντας το λόγο μετά την ορκωμοσία τους, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε πως οι ορκισθέντες είναι "άνθρωποι με ψυχή και καρδιά, πατριώτες που θα σεβαστούν το Σύνταγμα και τις ανάγκες της πατρίδας", αφήνωντας σαφή υπονοούμενα για τους Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη.

Και συνέχισε, λέγοντας: "Μπορώ να εγγυηθώ ότι δύο συνάδελφοι κάτω από οποιαδήποτε κόπωση και δουλεία δεν θα γίνουν ποτέ ριψάσπιδες", συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εκτός ΛΑ.Ο.Σ οι Βορίδης, Γεωργιάδης

SHARE:

24Media Network