Ουδέν θέμα με Γεωργιάδη λέει η ΝΔ

Ουδέν θέμα με Γεωργιάδη λέει η ΝΔ
Ο Άδωνις Γεωργιάδης Eurokinissi

Δεν υπάρχει διαφοροποίηση του αντιπροέδρου από τη γραμμή του κόμματος για το χρόνο των εκλογών επιμένει το Μοσχάτο και δεν διατίθεται να εμπλακεί σε αντιπαράθεση με το Μαξίμου που βλέπει «μπάχαλο» με τη γραμμή της ΝΔ

Να αγνοήσει την ανακοίνωση του μεγάρου Μαξίμου, που διείδε διαφοροποίηση Γεωργιάδη από την επίσημη γραμμή της ΝΔ, επέλεξε το Μοσχάτο και αυτό γιατί δεν ήθελε να δώσει συνέχεια σε κάτι που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρεί ότι απλά δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση, υποστηρίξαν πηγές της ΝΔ στο News24/7 για τις δηλώσεις Γεωργιάδη στο Ραδιόφωνο 24/7 με τις οποίες ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε τη συμφωνία του με τη Φώφη Γεννηματά λέγοντας ότι «εμείς ζητάμε εκλογές την επόμενη Κυριακή».

Οι ίδιες πηγές διευκρίνιζαν παραπέρα ότι ο κ. Μητσοτάκης όταν έθεσε εκ νέου το ζήτημα των εκλογών καλώντας τον κ. Τσίπρα να πάει σε πρόωρες κάλπες τον Σεπτέμβριο το έθεσε απαντώντας και προσπαθώντας να αποδομήσει το αφήγημα του πρωθυπουργού περί εξόδου από τα μνημόνια τον Αύγουστο. Από εκεί και πέρα εξηγούσαν περαιτέρω ότι είναι πάγια θέση της ΝΔ πως όσο παραμένει αυτή η κυβέρνηση στην εξουσία προκαλεί ζημιά για τη χώρα και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης έχει πολλάκις υποστηρίξει πως όσο το ταχύτερο γίνουν οι εκλογές τόσο το καλύτερο.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι η ΝΔ ουδέποτε φραστικά είχε εκφραστεί με τον τρόπο αυτό για την τελευταία αυτή θέση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Η αξιωματική αντιπολίτευση είχε αρκεστεί μόνο να εκφράσει την ικανοποίησή της που και η Φώφη Γεννηματά μετά τη ΝΔ έθεσε θέμα εκλογών ζητώντας ουσιαστικά την απομάκρυνση του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία. Ο κ. Γεωργιάδης όμως πήγε ένα βήμα παραπέρα και μάλιστα φάνηκε να ακολουθεί την κα Γεννηματά στο ζήτημα των εκλογών.

Σε κάθε περίπτωση πάντως το τελευταίο που θα ήθελαν στη ΝΔ είναι να ανοίξει ζήτημα Γεωργιάδη την ώρα που υπάρχει ένας έντονος εκνευρισμός με το χειρισμό της υπόθεσης Μάρκου και το γεγονός ότι έχει σχολιαστεί πάρα πολύ αρνητικά για την εικόνα της ΝΔ η αντιφατική στάση της κας Μάρκου να επιχειρηματολογεί ως εισηγήτρια άλλα και άλλα να ψηφίζει ως βουλευτής. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν πρωτοβουλίες για την εκτόνωση της κατάστασης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα