Παναγιώταρος: Η γενιά του Πολυτεχνείου έστειλε τους Έλληνες στα συσσίτια

Παναγιώταρος: Η γενιά του Πολυτεχνείου έστειλε τους Έλληνες στα συσσίτια

Νέα πρόκληση της Χρυσής Αυγής για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου. Αμφισβητεί την ύπαρξη νεκρών ο Ηλίας Παναγιώταρος. Δείτε το βίντεο με τις προκλητικές δηλώσεις (Vid)

Ακόμα και ανήμερα των επετειακών εκδηλώσεων του Πολυτεχνείου, η Χρυσή Αυγή φαίνεται να ε πιμένει στην ανυπαρξία νεκρών το βράδυ της στρατιωτικής εισβολής στο ιστορικό κτίριο της Πατησίων, ενώ ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, υποστήριξε για ακόμα μία φορά ότι η εξέγερση για “Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία”, ήταν ένα απλό παραμύθι.

Παρά την ύπαρξη λίστας με τα ονόματα των νεκρών της ιστορικής νύχτας , ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής εξηγεί ότι η κατάθεση στεφανιών στο Πολυτεχνείο γίνεται σε μία προτομή ενός καθηγητή που δεν έχει καμία σχέση με την εξέγερση του Πολυτεχνείου, ενώ επισημαίνει ότι πολλοί είναι εκείνοι που κατέβαλαν προσπάθεια να βρουν τα ονόματα των νεκρών και των θυμάτων, αλλά δεν κατάφεραν.

“Σήμερα οι Έλληνες, δεν πηγαίνουν στο Πολυτεχνείο, αλλά πηγαίνουν στα συσσίτια της Χρυσής Αυγής. Κορυδαλλός και λοιπά σωφρονιστικά ιδρύματα θα γεμίσουν από την γενιά του Πολυτεχνείου, η οποία μάς έστειλε στα συσσίτια”, κατέληξε ο ίδιος, κατά τη διάρκεια δωρεάν διανομής προϊόντων αποκλειστικά σε Έλληνες το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η φιλανθρωπική κίνηση, όπως υπογραμμίζουν τα μέλη της, επεκτείνεται και στην διανομή ρούχων, ενώ οι κατά τόπους επισκέψεις δεν περιορίζονται στην Αττική, καθώς η Χρυσή Αυγή μοιράζει προϊόντα και σε πόλεις της επαρχίας.

Δείτε ό, τι προηγήθηκε στις πορείες για την επέτειο του Πολυτεχνείου σε όλη την χώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα