Παναγιωτόπουλος: Καταγγέλλει “χούντα” για την υπόθεση Novartis

Παναγιωτόπουλος: Καταγγέλλει “χούντα” για την υπόθεση Novartis
Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος Eurokinissi

Ο τομεάρχης της ΝΔ θέτει το ερώτημα γιατί ο Ν. Μανιαδάκης είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα προστατευόμενων μαρτύρων παρ' ότι υπήρχαν στοιχεία δικής του εμπλοκής στην υπόθεση.

Βαριά καταγγελία από τον τομεάρχη Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος μίλησε για “χούντα” και για “κατάλυση του κράτους δικαίου” αναφερόμενος στους χειρισμούς της κυβέρνησης στην υπόθεση Novartis.

“Εδώ έχουμε χούντα, η χούντα θα λειτουργούσε με περισσότερη διακριτικότητα”, δήλωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος στον News 24/7 στους 88,6 και την Νικόλ Λειβαδάρη.

Ο τομεάρχης της ΝΔ έθεσε το ερώτημα γιατί ο καθηγητής, και κατηγορούμενος πλέον, Νίκος Μανιαδάκης, είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα προστατευόμενων μαρτύρων παρ’ ότι υπήρχαν στοιχεία δικής του εμπλοκής στην υπόθεση, έθεσε ζήτημα “θεσμικής εκτροπής” τόσο σε ό,τι αφορά τους χειρισμούς στην δικαστική έρευνα της Novartis όσο και την παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, και είπε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση εξετάζει το ενδεχόμενο κατάθεσης μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπεθύνου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα