Συνέδριο ΝΔ: Τι βγάζει από τα ρούχα του τον Παναγιωτόπουλο

Συνέδριο ΝΔ: Τι βγάζει από τα ρούχα του τον Παναγιωτόπουλο
Νίκος Παναγιωτόπουλος Eurokinissi

Τι βγάζει από τα ρούχα του τον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο συνέδριο της ΝΔ.

Η αμυντική θωράκιση της χώρας ήταν εξαρχής στρατηγικός στόχος της κυβέρνησης και προσωπικός στόχος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

“Ασφάλεια χωρίς ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις δεν νοείται. Κι αν υπάρχει ασφάλεια υπάρχει και η δυνατότητα θετικής οικονομικής προοπτικής, υπάρχει η δυνατότητα ανάπτυξης, υπάρχει δυνατότητα επενδύσεων. Πρώτα, όμως, πρέπει να υπάρχει ασφάλεια και αίσθημα ασφάλειας”, εκτίμησε ο κ.Παναγιωτόπουλος.

Υποστήριξε ότι: “Τώρα πια ακουγόμαστε από τους συμμάχους, τώρα πια ρωτούν τη γνώμη μας”.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε: “Ενισχύουμε την αποτρεπτική δύναμη της χώρας με νέα όπλα αλλά και με συντήρηση των παλιών” και πρόσθεσε:

Βγαίνω από τα ρούχα μου με εκείνους που δεν έβαλαν ούτε μία βίδα για τη συντήρηση των όπλων”.

Σημείωσε επίσης ότι τα Rafale ήρθαν σε χρόνο ρεκόρ και αποτελούν λειτουργικό κομμάτι του στρατού, σχολιάζοντας “ακόμη και οι Γάλλοι δεν το πίστευαν”. Χαρακτήρισε άλλωστε ασυνήθιστους τους χρόνους παραλαβής, υπενθυμίζοντας ότι έρχονται και άλλα έξι μαχητικά αεροσκάφη Rafale.

Εκτίμησε επίσης ότι “αυτό ενόχλησε τους γείτονες μας”, αποδίδοντας τον εκνευρισμό της Τουρκίας στην άφιξη των γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα