Παπαχριστόπουλος: Αν με διαγράψει ο Καμμένος, δεν θα παραδώσω την έδρα μου

Ο βουλευτής Β' Αθήνας των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος
Ο βουλευτής Β' Αθήνας των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος EUROKINISSI

Για τις επόμενες προσωπικές του κινήσεις ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε ότι "δεν αλλάζω κόμμα, εκλέχτηκα από τους ΑΝΕΛ και όταν εκπνεύσει το πλέγμα δράσης της κυβέρνησης φεύγω από βουλευτής".

Αν ο Πάνος Καμμένος με διαγράψει σήμερα δεν θα παραδώσω την έδρα μου, τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος ενόψει της συνεδρίασης της ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος ξεκαθάρισε ότι θα παραδώσει την έδρα του «όταν θα εκλείψει η πιθανότητα πτώσης της κυβέρνησης».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο ίδιος είπε πως «είμαι και θα παραμείνω βουλευτής των ΑΝΕΛ, μέχρι να τελειώσει όλο αυτό», αποκλείοντας το ενδεχόμενο προσχώρησής του σε Κοινοβουλευτική Ομάδα άλλου κόμματος.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος τόνισε ότι θα παραδώσει την έδρα του μόνο αν είναι σίγουρος ότι δεν θα πέσει η κυβέρνηση και ότι στην περίπτωση που σήμερα, κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ του ζητήσει ο Πάνος Καμμένος να παραδώσει την έδρα του, δεν θα το κάνει.

Για τις επόμενες προσωπικές του κινήσεις ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε ότι «δεν αλλάζω κόμμα, εκλέχτηκα από τους ΑΝΕΛ και όταν εκπνεύσει το πλέγμα δράσης της κυβέρνησης φεύγω από βουλευτής».

Στην ερώτηση, τέλος, τι θα κάνει σε περίπτωση που του γίνει πρόταση να είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Παπαχριστόπουλος απάντησε ότι «θα είμαι ελεύθερος πολίτης και θα αποφασίσω, Παρασκήνιο δεν υπάρχει με μένα, μόνο προσκήνιο».

SHARE:

24Media Network