Παπαχριστόπουλος: “Ναι” στη συμφωνία των Πρεσπών – “Οχι” στην πτώση της κυβέρνησης

Παπαχριστόπουλος: “Ναι” στη συμφωνία των Πρεσπών – “Οχι” στην πτώση της κυβέρνησης
Θανάσης Παπαχριστόπουλος

Εναντίον της άρσης της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση από τους ΑΝΕΛ λόγω μακεδονικού τάχθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ. Όσα ανέφερε για τον Κώστα Ζουράρι

Την θετική ψήφο του στην κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών προανήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Τάχθηκε εναντίον της άρσης της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση από τους ΑΝΕΛ λόγω μακεδονικού σημειώνοντας ότι ανάλογη άποψη έχει και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κ. Ζουράρις.

Συγκεκριμένα, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ είπε τα εξής: “Η συμφωνία των Πρεσπών είναι σωστή και έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια. Η ΠΓΔΜ δεν αποτελεί κίνδυνο για την Ελλάδα, εχθρός μας είναι η Τουρκία που δεν θέλει να λυθεί το σκοπιανό. Τις απόψεις μου τις έχω ξεκαθαρίσει πολλές φορές”. Στην ερώτηση αν θα υπερψηφίσει την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών απάντησε ότι “δεν μπορεί κανείς να είναι ανακόλουθος”. “Η κυβέρνηση -συνέχισε ο βουλευτής Β Αθήνας των. ΑΝΕΛ- που συγκρούστηκε μετωπικά με τη διαπλοκή, που έφερε ανάπτυξη, μείωση της ανεργίας, πρωτογενές πλεόνασμα, η κυβέρνηση που κυνηγάει τις off shore δεν πρέπει να πέσει. Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε στον κ. Καμμένο ότι είναι συνεπής εδώ και χρόνια στη θέση του για το μακεδονικό. Μιλάω συχνά με τον Κ. Ζουράρι και ξέρω ότι παρά την αντίθεσή του με τη σύνθετη ονομασία δεν πρόκειται να συμβάλει στην πτώση αυτής της κυβέρνησης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα