Παπαδημούλης: Δεν μπορούμε να πατήσουμε το κουμπί και να γίνουν όλα όπως το 2008

Ο Ευρωβουλευτής Δ,Παπαδημούλης,σε στιγμιότυπο απο την ενημερωτική ημερίδα της εφημερίδας Απογευματινή με θέμα << Αμεσες λύσεις στην ενεργειακή κρίση >>,σήμερα Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008    ( EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ )
Ο Ευρωβουλευτής Δ,Παπαδημούλης,σε στιγμιότυπο απο την ενημερωτική ημερίδα της εφημερίδας Απογευματινή με θέμα << Αμεσες λύσεις στην ενεργειακή κρίση >>,σήμερα Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008 ( EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε σε αποκλειστική του συνέντευξη σε κυριακάτικο φύλλο ο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. "Ποτέ δεν είπαμε ότι όλοι οι στόχοι είναι υλοποιήσιμοι", ανέφερε

"Παραμένουμε σταθεροί στην προεκλογική μας δέσμευση: Ακύρωση του Μνημονίου, επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης. Από εκεί και πέρα, ποτέ δεν είπαμε ότι το σύνολο των στόχων μας είναι άμεσα πραγματοποιήσιμο", δηλώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Μιλώντας στον "Τύπο της Κυριακής", ο κ. Παπαδημούλης αναφέρει ότι "ο στρατηγικός μας στόχος είναι σοσιαλισμός με δημοκρατία και ελευθερία. Εμείς όμως δεν λέμε στις 18 σοσιαλισμός" και συμπληρώνει:

"Ποτέ δεν ισχυριστήκαμε ότι θα πατήσουμε ένα κουμπί και θα ξαναγυρίσουν τα πράγματα εκεί που ήταν το 2008 ή το 2009. Εμείς δεν επιθυμούμε την Ελλάδα της φούσκας που μας κληροδότησαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Φιλοδοξούμε να βάλουμε φρένο στον υφεσιακό κατήφορο".

Σε ερώτηση αν "βγαίνουν τα κουκιά" για σχηματισμό κυβέρνησης σε περίπτωση που γινόταν εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ ερχόταν πρώτος, ο κ. Παπαδημούλης απαντά ότι "όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, με γνώμονα την εντολή του λαού και τη λαϊκή ψήφο, το πρόγραμμά μας και την ανάγκη για αξιόπιστα πρόσωπα στο τιμόνι της χώρας, θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να υπάρξει κυβερνητική πλειοψηφία".

SHARE:

24Media Network