Παπαδημούλης: Να μην επιτρέπουμε στους αντιπάλους μας να μιλάνε για συντροφικά μαχαιρώματα 

Παπαδημούλης: Να μην επιτρέπουμε στους αντιπάλους μας να μιλάνε για συντροφικά μαχαιρώματα 
O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης Eurokinissi

Με καρφιά απάντησε στα καρφιά του Φίλη ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής, ζητώντας κατά την παρέμβαση του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ συσπείρωση και εξωστρέφεια. “Δε θα γίνουμε ‘Τσοβόλα δώστα όλα’” δήλωσε.

Αιχμές κατά του πρώην υπουργού Νίκου Φίλη, ο οποίος χθες άσκησε στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ εσωκομματική κριτική, άφησε στη δική του παρέμβαση ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής, Δημήτρης Παπαδημούλης.

“Δεχόμαστε ως κόμμα και κυβέρνηση Τσίπρα έναν ανηλεή πόλεμο επί 4 χρόνια. Για αυτό απαιτείται συσπείρωση και εξωστρέφεια. Πρέπει να βάλουμε τέλος σε αυτή την ΚΕ στην εικόνα που επιτρέπει σε αντιπάλους μας να μιλάνε για συντροφικά μαχαιρώματα” δήλωσε και ζήτησε:

“Να δώσουμε τη μάχη έξω από τα γραφεία στην κοινωνία για το μεγάλο ηγεμονικό ΣΥΡΙΖΑ ένα κόμμα που θα είναι στον κορμό της αριστεράς. Με στόχο εκλογές στο τέλος της 4ετίας και ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα”.

Συμφώνησε με τον κ. Δραγασάκη ότι χρειάζεται προσοχή στις διεθνείς αναταράξεις που επηρεάζουν ομόλογα και τράπεζες. Τόνισε επίσης ότι “χρειάζονται στοχευμένες παρεμβάσεις, όχι περικοπή των συντάξεων, αύξηση κατώτατου μισθού, επαναφορά συλλογικών διαπραγματεύσεων αλλά με υγιή δημόσια οικονομικά. Μακριά από εμάς η λογική του Τσοβόλα δώστα όλα”. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα