Παπαδημούλης: Όσοι εκπροσωπούμε το κράτος, χρωστάμε μια συγγνώμη

Παπαδημούλης: Όσοι εκπροσωπούμε το κράτος, χρωστάμε μια συγγνώμη
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης Eurokinissi

Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 λέγοντας πως "ότι και αν έκανε ο Τσίπρας η ΝΔ θα του έκανε άγρια πολεμική".

“Χρωστάμε μια συγγνώμη όσοι εκπροσωπούμε το κράτος ακόμα και αν μιλάμε για παθογένειες που βαραίνουν πολλές κυβερνήσεις στο παρελθόν. Αυτό το έκανε ο Τσίπρας, αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη”.

Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88.6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας”.

“Ό,τι και αν έκανε ο Τσίπρας η ΝΔ θα του έκανε άγρια πολεμική” τόνισε ο κ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε ότι “δυστυχώς, αυτή την ώρα της τραγωδίας αντι να ενωθούμε, χρησιμοποιείται η εθνική τραγωδία των πυρκαγιών, ως μοχλός ανατροπής της κυβέρνησης.

“Όπως η ΝΔ ψήφισε τα μέτρα για την επιτάχυνση των κατεδαφίσεων, έτσι θα πρέπει να υπάρξουν πρωτοβουλίες για την ευρύτερη εθνική συνεννόηση για την αναδιοργάνωση και αναβάθμιση της πολιτικής προστασίας” τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι “είναι προφανές ότι η ΝΔ έχει ως στόχο της τον Αλέξη Τσίπρα. Δυστυχώς η Φώφη Γεννηματά ευθυγραμμίζεται με αυτή την τακτική. Οι πολίτες όμως δεν θέλουν φανατισμό, θέλουν τολμηρά μέτρα. Σε αυτή τη γραμμή θα κινηθεί η κυβέρνηση”.

“Διαρκές στοίχημα της κυβέρνησης μέχρι τις εκλογές είναι να λέει λιγότερα και να πράττει περισσότερα”, πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο περικοπής συντάξεων, ο κ. Παπαδημούλης τόνισε ότι όσοι επενδύουν σε αυτό πολιτικά, μπορεί να πέσουν έξω.

Οι νεκροί στο Μάτι είναι μια εθνική τραγωδία, που μας πονάει όλους και νομίζω ότι πρέπει όλοι μας να αφήσουμε αυτό το θέμα έξω από μια αντιπαράθεση που θυμίζει τυμβωρυχία, είπε ο κ. Παπαδημούλης ερωτηθείς για την περίφημη φράση του κ. Πολάκη ότι “οι νεκροί θολώνουν την εικόνα αποτελεσματικότητας του κρατικού μηχανισμού”.

Ερωτηθείς τέλος για το αν υπάρχει πρόθεση από την κυβέρνηση για επαναφορά της λίστας στις Ευρωεκλογές, τόνισε ότι δεν υπάρχει εισήγηση δύο μέτρων και δύο σταθμών στις εκλογικές αναμετρήσεις, δηλαδή αλλού σταυρός και αλλού λίστα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα