Παπαμιμίκος: Η ΝΔ θα στηρίξει στη Βουλή την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για μεταρρυθμίσεις

ΖΑΠΠΕΙΟ--ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ---ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΖΑΠΠΕΙΟ--ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ---ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο γραμματέας της γαλάζιας πολιτικής επιτροπής και τι είπε για εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων

Κατηγορηματικός σε ό,τι αφορά τη στάση που οφείλει να κρατήσει η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή απέναντι στα νομοσχέδια για τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε σήμερα ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος, κανοντας λόγο για τη δημιουργία ενός Εθνικού Σχεδίου Μεταρρυθμίσεων που είναι κρίσιμο να εφαρμοστεί με απόλυτη συνέπεια.

«Θα στηρίξουμε μέσα στη Βουλή μέτρα και νομοσχέδια που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά όχι αλά καρτ», ανέφερε ο 35χρονος πολιτικός μιλώντας στην εκπομπή Πρωϊνό του ΑΝΤ1. Επεσήμανε, παράλληλα, την ανάγκη δημιουργίας από την κυβέρνηση ενός πολιτικού πλαισίου για την προώθηση των μεταρρυθμίσεων βασισμένο σε τρεις δομικούς άξονες.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος σχετικά ανέφερε:

«Εμείς ζητάμε ένα Εθνικό Σχέδιο Μεταρρυθμίσεων στο οποίο θα συμφωνήσουμε από κοινού, και θα βασίζεται σε 3 άξονες:

Πρώτον, τη βελτίωση της καθημερινότητας

Δεύτερον, να βγούμε όσο το δυνατό γρηγορότερα από την κρίση και τρίτον τη διασφάλιση της παραμονής μας στο ευρώ.

Όλα αυτά πρέπει να είναι κοστολογημένα και η συμφωνία να έρθει στη Βουλή για συζήτηση Έτσι και αλλιώς οι μεταρρυθμίσεις θα έρθουν στη Βουλή και θα ψηφιστούν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γιατί στη Συγγρού εξακολουθούν να πιστεύουν ότι μέχρι το Πάσχα θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις

SHARE: