Παπαμιμίκος: Ο Τσίπρας να ασχοληθεί με την ουσία και όχι την προσωπική του εικόνα

ΖΑΠΠΕΙΟ--ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ---ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΖΑΠΠΕΙΟ--ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ---ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Καταστροφικές για τη χώρα οι εκλογές, δήλωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος

«Καλό θα είναι ο πρωθυπουργός να ασχοληθεί με την ουσία και τα προβλήματα των ανθρώπων. Πιστεύω ότι ασχολείται πολύ περισσότερο με την προσωπική του εικόνα», δήλωσε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ , ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ δήλωσε ότι “ή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε σχέδιο ή είχε σχέδιο-«μπλόφα»”, ενώ τόνισε πως “οι εκλογές σημαίνουν επιστροφή στη δραχμή και καταστροφή για τη χώρα. Εμείς δεν θέλουμε εκλογές”.

“Η χώρα είχε μπει σε τροχιά σταθερότητας και ανάπτυξης και δεν χρειάζονταν εκλογές. Οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησαν σε εκλογές», σημείωσε ο κ. Παπαμιμίκος και πρόσθεσε: “Τα τελευταία 2,5 χρόνια δεν λέω ότι κάναμε τη χώρα παράδεισο, αλλά δεν υπήρχε αβεβαιότητα για μισθούς και συντάξεις. Αυτά που πέτυχε ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί κανείς να τα αμφισβητήσει”

Υποστήριξε επίσης ότι: “Τα ψευτοεπικοινωνιακά παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ έχουν οδηγήσει τη χώρα στην αβεβαιότητα για μισθούς και συντάξεις και την έχουν απομονώσει από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές δυνάμεις και τους παραδοσιακούς της συμμάχους”, προσθέτοντας “Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να αποφυλακίσουν τον Ξηρό και να μιλήσουν για ανοιχτά σύνορα.”

Τέλος, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ υπογράμμισε ότι όλα τα κόμματα πρέπει να σέβονται το κοινοβούλιο, προκειμένου να μην βλέπουμε εικόνες, όπως αυτές που είδαμε τις τελευταίες ημέρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network