Παπαρήγα: Η κυβέρνηση διευκολύνει τις επιθέσεις στη Συρία

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ. αναφορικά με τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει το ειδικό ζήτημα δημόσιου ενδιαφέροντος για τη διαφθορά και την κατασπατάληση δημόσιου χρήματος στο χώρο της υγείας κατά τα έτη 1997 έως και 2014, αλλά και η πρόταση της Ν.Δ. για διεύρυνση της έρευνας από το 1996 έως σήμερα, την Μεγ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ. αναφορικά με τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει το ειδικό ζήτημα δημόσιου ενδιαφέροντος για τη διαφθορά και την κατασπατάληση δημόσιου χρήματος στο χώρο της υγείας κατά τα έτη 1997 έως και 2014, αλλά και η πρόταση της Ν.Δ. για διεύρυνση της έρευνας από το 1996 έως σήμερα, την Μεγ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Χαρακτήρισε 'πολεμοκάπηλο' τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο και του καταλόγισε ότι προσφέρει νέες βάσεις για επιθέσεις

Κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή την πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ σε αεροπορική βάση στη Συρία άσκησε η πρώην ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα καταλογίζοντάς της ότι διευκολύνει αυτές τις επιθέσεις και χαρακτηρίζοντας «πολεμοκάπηλο» τον Πάνο Καμμένο.

Η κυρία Παπαρήγα, τοποθετούμενη στη συζήτηση για την Εξεταστική στο χώρο της υγείας ανέφερε ότι το κόμμα της έχει κάθε δικαίωμα να αμφισβητεί την ειλικρίνεια της κυβέρνησης για τη διαλεύκανση των σκανδάλων στην Υγεία φέρνοντας ως παράδειγμα τη στάση της στο αμερικανικό πλήγμα στη Συρία. «Δεν μπορούμε να αποδώσουμε αριστερή πολιτική ηθική όταν το μεν κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει και καταδικάζει την αμερικάνικη επίθεση στη Συρία αλλά η κυβέρνηση έχει παραδώσει τη Σούδα να γίνονται από εκεί διευκολύνσεις για να πραγματοποιούνται αυτές οι επιθέσεις» είπε χαρακτηριστικά. Η βουλευτής του ΚΚΕ κατηγόρησε, επίσης, την κυβέρνηση ότι ετοιμάζεται να διευρύνει το ρόλο της Σούδας στην περιοχή για πέντε χρόνια.

Εξαπέλυσε, όμως, και επίθεση στον κ. Καμμένο χωρίς να τον κατονομάσει. «Ο πολεμοκάπηλος υπουργός Άμυνας προσφέρει νέες βάσεις» είπε η κυρία Παπαρήγα και σημείωσε ότι αυτό γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη «τουλάχιστον του πρωθυπουργού αν όχι και ολόκληρης της κυβέρνησης».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Παπαρήγα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σύγκρουση στη Βουλή για την Υγεία

Καμμένος: Για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια έχουμε και θετικά μέτρα

Δένδιας προς Τσακαλώτο: Ποια Γιόχανσον; Και η Βασιλειάδου πολύ σας πέφτει

Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες στο σύστημα

Μητσοτάκης: 'Βατερλώ' της κυβέρνησης στη Μάλτα, έρχεται 4ο Μνημόνιο

Τσακαλώτος σε ΝΔ: Είστε η νόσος που έχει μπερδέψει τον εαυτό της με τη θεραπεία

Ξανθός: Το πάρτι στην Υγεία έχει πολιτικό ονοματεπώνυμο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Θεοδωράκης: Όλοι μιλούν για το φόνο, κανείς για το δολοφόνο

Γεννηματά: Η διαφάνεια δε μπορεί να είναι α λα καρτ

Κουρουμπλής σε Μητσοτάκη: Αν θέλετε ανταρτοπόλεμο θα τον έχετε. Απαντήστε για τη Μαρίκα

SHARE:

24Media Network