Παπαρήγα: Ο λαός δεν πρέπει να παρασυρθεί σε δήθεν εύκολες λύσεις

ΒΟΥΛΗ--ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ  ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ  ΤΟΥ PSI-  ΣΤΗ ΦΩΤΟ   ΦΩΤΟ -ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΒΟΥΛΗ--ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ PSI- ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΦΩΤΟ -ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Διαβάστε τι δήλωσε η η γγ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε συνέντευξη Τύπου για το Μνημόνιο 2 και τα επεισόδια

"Απέναντι στο λαό στέκεται μιά κυβέρνηση αποφασισμένη, με κάθε μέσο, στα πλαίσια της αστικής δημοκρατίας και παραβιάζοντας, με κρατική καταστολή ακόμη και τη φραστική διατύπωση των λαϊκών αιτημάτων, να τσακίσει το λαό και να διασφαλίσει την εφαρμογή της πτώχευσης του λαού, ικανοποιώντας με "φωτιά και σίδερο" τους πιστωτές και τους κεφαλαιοκράτες της χώρας", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου η γγ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε συνέντευξη Τύπου.

Υπό το πρίσμα αυτό, "το πολυάριθμο όχι που βγήκε χθες από τη βουλή, δεν είναι ενιαίο", προσέθεσε η κ. Παπαρήγα, καθώς δεν έχει ενιαία αφετηρία αντίθεσης και, προ πάντων, δεν έχει ενιαία κατεύθυνση διεξόδου.

Έτσι, για τον λόγο αυτό, σημείωσε η γραμματέας του ΚΚΕ, "ο λαός δεν πρέπει να παρασυρθεί και να παγιδευθεί σε δήθεν εύκολες και επιφανειακές λύσεις, αφού ο συσχετισμός στο κοινοβούλιο παραμένει εξαιρετικά αρνητικός και πρέπει να αλλάξει με τους αγώνες και με την ψήφο και την ενδυνάμωση του ΚΚΕ".

Απαντώντας σε ερώτηση ως προς τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, η κ. Παπαρήγα εξέφρασε τις αμφιβολίες της κατά πόσον τη σχετική απόφαση θα την πάρουν ο πρωθυπουργός και τα κόμματα που τον στηρίζουν ή το Eurogroup.

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ, λέγοντας ότι είναι ακέραια η ευθύνη τους, που έχουν κάνει σημαία τους το Μνημόνιο, υπερασπιζόμενοι ταυτόχρονα την ΕΕ, διαγράφοντας έτσι όλη την πορεία της καπιταλιστικής ανάπτυξης στην Ελλάδα.

Τέλος, αναφερθείσα στα επεισόδια της Αθήνας, έκανε λόγο για "οργανωμένη κρατική προβοκάτσια", ανεξάρτητα, όπως είπε, αν το ήξεραν ή όχι όλοι στην κυβέρνηση.

SHARE:

24Media Network