Παπούλιας: Ο ελληνικός λαός έχει αστείρευτες δυνάμεις

Παπούλιας: Ο ελληνικός λαός έχει αστείρευτες δυνάμεις

Την βεβαιότητα του, ότι ο ελληνικός λαός θα ξεπεράσει τις σημερινές δύσκολες ημέρες, καθώς όπως είπε, διαθέτει αστείρευτες δυνάμεις, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, από την Κέρκυρα, όπου γιόρτασε την ημέρα Πάσχα στο Ναυτικό Σταθμό

Αντιφωνώντας στον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού Δημήτρη Ελευσινιώτη και τον Διοικητή του Ναυτικού Σταθμού Θανάση Ράπτη, αναφέρθηκε στις τρέχουσες συγκυρίες λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Είναι δύσκολες ημέρες, αλλά εγώ πιστεύω ότι θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες μας. Η Ανάσταση του Χριστού θα μας βοηθήσει, ο ελληνικός λαός να περάσει τον δικό του Γολγοθά. Είμαι βέβαιος, πιστεύω σε αυτό, ο ελληνικός λαός έχει αστείρευτες δυνάμεις".

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε ειδική αναφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις, το Ναυτικό και την Αεροπορία, τονίζοντας ότι, είναι αυτές ,που προασπίζουν τα σύνορα και αποθαρρύνουν τον οποιονδήποτε να σκεφτεί κάτι ενάντια στην ακεραιότητα της πατρίδας μας. Μάλιστα, έστειλε θερμό μήνυμα συμπαράστασης και πατρικής αγάπης, όπως χαρακτηριστικά είπε, στα παιδιά που ταξιδεύουν και βρίσκονται σε αποστολές, γιατί σήμερα μεγάλη μέρα που όλοι βρίσκονται στα σπίτια τους, εκείνα αγωνίζονται εκτελώντας το καθήκον που επιτάσσει η πατρίδα μας.

Νωρίτερα κατά την άφιξη του στο Ναυτικό Σταθμό ο κ. Παπούλιας δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Είναι μεγάλη μέρα σήμερα. Η Ανάσταση του Κυρίου να μας βοηθήσει όλους μας, να μας γεμίσει πίστη και ελπίδα να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες που έχει ο λαός μας".

Σε μία προσωπική στιγμή, τσουγκρίζοντας κόκκινα αυγά ,το αποτέλεσμα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ήταν ισόπαλο κάτι που σχολίασε , λέγοντας χαμογελαστά, "είμαι της ισορροπίας".

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη στο νησί, στις 13.15 μ.μ. με το προεδρικό αεροσκάφος, από τα Γιάννενα, την ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου βρίσκεται από την Κυριακή των Βαΐων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

"Η Ελλάδα ξαναγεννιέται παρά τις δυσκολίες"

"Ο θρίαμβος της Ανάστασης φέρνει την ελπίδα"

SHARE:

24Media Network