Παππάς: Ποιους εξυπηρετείτε κ. Μητσοτάκη, με το “όλοι οι πόροι οδηγούν στο Μαξιμου”;

Παππάς: Ποιους εξυπηρετείτε κ. Μητσοτάκη, με το “όλοι οι πόροι οδηγούν στο Μαξιμου”;
Ο τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς Eurokinissi

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς τόνισε πώς με τη συγκεκριμένη τροπολογία η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξαναβαφτίζει το fast track.

Ανακοίνωση για την αιφνιδιαστική τροπολογία που έφερε στη Βουλή ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών της κυβέρνησης, Κώστας Καραμανλής εξέδωσε ο Νίκος Παππάς. Σύμφωνα με την τροπολογία, τα μεγάλα δημόσια έργα θα περάσουν υπό τον έλεγχο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς σε δήλωσή του τόνισε πώς με τη συγκεκριμένη τροπολογία η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξαναβαφτίζει το fast track, ενώ αναφέρει ότι πλέον όλοι οι δρόμοι και όλοι οι πόροι οδηγούν στο Μαξίμου.

Επιπλέον, όπως είπε η συγκεκριμένη κίνηση φανερώνει τη μηδενική εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού σε υπουργούς και διοίκηση.

Αναλυτικά η δήλωσή του: 

Ποιους εξυπηρετείτε, κ. Μητσοτάκη, με το “όλοι οι πόροι οδηγούν στο Μαξιμου”;

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τροπολογία του Κ. Καραμανλή που ήρθε στο «και πέντε» της ψήφισης άσχετου νομοσχεδίου, ξαναβαφτίζει το fast track.

Πλέον, όλοι οι δρόμοι και όλοι οι πόροι οδηγούν στο Μαξίμου. Θα βρίσκονται υπό τον έλεγχο του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο οποίος, όχι μόνο μαζεύει όποιο ευρώ κινείται σε ΕΣΠΑ, Ταμείο Ανάκαμψης, ταμεία συνοχής και ΣΔΙΤ, αλλά και φανερώνει τη μηδενική του εμπιστοσύνη σε υπουργούς και διοίκηση, αναλαμβάνοντας, παράλληλα, την ευθύνη της διετούς παράλυσης στον τομέα.

Το υπερσυγκεντρωτικό μοντέλο Μητσοτάκη γεννά ερωτηματικά. Για την αξιοποίηση των πόρων, για την πιθανή εξυπηρέτηση «ημετέρων».

Πραγματικός του στόχος ο πλήρης έλεγχος των κονδυλίων. Τα περί επιτάχυνσης των έργων είναι απλό επικοινωνιακό περιτύλιγμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα