Παραίτηση Τσίπρα ή άμεσα εκλογές ζητά ο Γρηγοράκος

Παραίτηση Τσίπρα ή άμεσα εκλογές ζητά ο Γρηγοράκος
Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος Eurokinissi

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ζήτησε ακόμη τις παραιτήσεις της Ρένας Δούρου και του Δημήτρη Τζανακόπουλου και είπε ότι θα πρέπει να προκηρυχθούν άμεσα εκλογές.

Την παραίτηση της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού ζήτησε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” με τους Βασίλη Σκουρή και Αγγελική Σπανού, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να προκηρύξει άμεσα εκλογές, ενώ χαρακτήρισε “μικρή Πρωθυπουργό” τη Ρένα Δούρου ζητώντας και τη δική της παραίτηση όπως και του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Εξαπέλυσε επίθεση στον Πάνο Καμμένο, ο οποίος – όπως είπε – πήγε στους πληγέντες και είναι σαν να τους είπε “μαζί τα κάψαμε”.

“Δεν πρέπει να χτιστούν πολιτικές καριέρες πάνω στην τραγωδία της Αττικής” δήλωσε ο βουλευτής Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Για τον Αλέξη Τσίπρα -είπε- φταίει το φαύλο κράτος του ΠΑΣΟΚ και της Δεξιάς, παρότι έχει κομμάτι της Δεξιάς στους κόλπους του. Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει βάψει τα χέρια της με αίμα και εκτίμησε ότι εάν το ΚΙΝΑΛ είναι δεύτερο κόμμα μπορεί να επιβάλλει την ατζέντα του στο πρώτο κόμμα που κατ’αυτόν θα είναι η ΝΔ και να συγκυβερνήσουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα