Παρούσα στις εξελίξεις του ΠΑΣΟΚ η Κατσέλη

Παρούσα στις εξελίξεις του ΠΑΣΟΚ η Κατσέλη

Υπέρ των καθαρών λύσεων τάχθηκε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη μιλώντας στη NET FM, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια για την Προεδρία του κόμματος

"Μπορεί, είναι πολύ πιθανόν", δήλωσε χαρακτηριστικά η Λούκα Κατσέλη ερωτηθείσα σχετικά με το ενδεχόμενο πιθανής υποψηφιότητας της, προσθέτοντας ότι αυτό θα εξαρτηθεί, από πολλές παραμέτρους και κυρίως, όπως είπε, από τη διαμόρφωση μίας πολιτικής πλατφόρμας που δεν θα εκφράζει μόνο την ίδια αλλά και πολλούς άλλους συντρόφους της στο ΠΑΣΟΚ.

Υποστήριξε δε την ανάγκη το ΠΑΣΟΚ να μιλήσει με τη βάση, να κατέβει στις εκλογές με πολύ ξεκάθαρες θέσεις και αυτό όπως είπε, πρέπει να γίνει με αξιόπιστα πρόσωπα.

"Αυτή η διαδικασία δεν μπορεί να βγει από κλειστά κονκλάβια, αλλά πρέπει να εξασφαλιστούν όλες οι διαδικασίες από τη βάση με πολύ ανοιχτές διαδικασίες" είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε "Είμαι υπέρ των ανοικτών διαδικασιών βάσης σε όλα τα επίπεδα, γιατί έχει πολιτική σημασία, έχει πολύ μεγάλη σημασία το ΠΑΣΟΚ να ξαναμιλήσει με τον κόσμο του, με τον κόσμο γενικά".

Τέλος, υπενθύμισε πως ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχει καταθέσει ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση, ενός προοδευτικού κατά τη γνώμη της κειμένου με αναπτυξιακές και κοινωνικές πρωτοβουλίες που είναι ρεαλιστικές κάτω από τις νέες συνθήκες.

Ερωτηθείσα για το θα μετάσχει ενεργά ως Λούκα Κατσέλη στη συζήτηση που θα ανοίξει στο ΠΑΣΟΚ απάντησε μονολεκτικά, "απολύτως".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παπανδρέου: Αποχωρώ από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές

SHARE:

24Media Network