Εκτός Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ ο Μπαράν Μπουρχάν

Διαβάζεται σε 1'
Ο Μπαράν Μπουρχάν
Ο Μπαράν Μπουρχάν INTIME

Άμεσα αντανακλαστικά από τον Ν.Ανδρουλάκη μετά από δικογραφία σχετικά με μη σύννομες συνταγογραφήσεις που έφθασε στην Βουλή για τον βουλευτή Ξάνθης.

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας έθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης τον βουλευτή Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Μπαράν Μπουρχάν, μετά την ενημέρωση που έλαβε η Κοινοβουλευτική Ομάδα σχετικά με δικογραφία, η οποία τον αφορά και κατατέθηκε στην Βουλή.

Η δικογραφία σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία διαβιβάστηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής η οποία καλείται να αποφασίσει για την άρση της ασυλίας του βουλευτή. Ως εκ τούτου περιήλθε και σε γνώση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ όπως και στον πρόεδρό του.

Σε μια λιτή ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρεται πως «με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του και για την οποία ενημερωθήκαμε από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για υπόθεση μη σύννομων συνταγογραφήσεων στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο βουλευτής Ξάνθης.

Σε κάθε περίπτωση πάντως το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Νίκος Ανδρουλάκης φαίνεται να επιδεικνύουν μηδενική ανοχή σε τέτοια ζητήματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα