ΠΑΣΟΚ για Λοβέρδο: Κρίνεται από τις επιλογές του

ΠΑΣΟΚ για Λοβέρδο: Κρίνεται από τις επιλογές του
Ο Ανδρέας Λοβέρδος George Vitsaras / SOOC

Την απόφαση του Ανδρέα Λοβέρδου να παραιτηθεί από όλα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σχολίασαν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη.

Κεραυνό εν αιθρία δεν το λες, αλλά σίγουρα η ανακοίνωση της αποχώρησης του Ανδρέα Λοβέρδου από το ΠΑΣΟΚ είναι η πολιτική είδηση της ημέρας.

Ο επί σειρά ετών βουλευτής αλλά και υπουργός του ΠΑΣΟΚ γνωστοποίησε το πρωί της Τετάρτης την απόφασή του να παραιτηθεί από το κόμμα και μάλιστα από όλα τα όργανά του, επικαλούμενος «αμιγώς πολιτικούς» λόγους.

«Από σήμερα παραιτούμαι απο όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος. Εύχομαι στον Πρόεδρο, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλή επιτυχία στον αγώνα και τις προσπάθειές τους» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Λοβέρδος.

«Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄όλα είναι πεντακάθαρη» καταλήγει.

Η αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης Λοβέρδου ήρθε και η πρώτη αντίδραση από τη Χαριλάου Τρικούπη για την παραίτησή του, η οποία κλείνει έναν κύκλο δεκαετιών.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ, σχολίασαν την απόφασή του, όταν κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με αυτή. Συγκεκριμένα, έλεγαν μεταξύ άλλων: “Καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται από αυτές”.

Υπενθυμίζεται πως είχε προκαλέσει αίσθηση τις προηγούμενες ημέρες το γεγονός ότι ο κ. Λοβέρδος – ο οποίος δεν κατάφερε να εκλεγεί στη νέα βουλή – ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια στη νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ στις 30 Ιουνίου, είχε συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα