ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση οδήγησε σε μεγάλη αύξηση του χρέους

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση οδήγησε σε μεγάλη αύξηση του χρέους

Σε σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ για τις εαρινές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως ανίκανους μάγους που ότι αγγίζουν γίνεται κάρβουνο

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ μετέτρεψε σε ύφεση, τις προσδοκίες για ουσιαστική ανάπτυξη (6% αθροιστικά για την διετία 2015/2016), αποτρέποντας και την αναμενόμενη μείωση της ανεργίας, οδήγησε σε μεγάλη αύξηση του χρέους και σε  μείωση των επενδύσεων , σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ τις νέες εκτιμήσεις της ΕΕ για την ελληνική οικονομία.

Η κυβέρνηση, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, εφέτος καθυστέρησε την αξιολόγηση εντείνοντας την αβεβαιότητα και τώρα στέλνει νέους δυσβάστακτους λογαριασμούς (συνολικά 12,5 δις. ) στους πολίτες. «Τουλάχιστον λίγη ντροπή. Ας μη πανηγυρίζουν οι της κυβέρνησης, γιατί δεν επήλθε η απόλυτη καταστροφή» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ «γιατί τα  θεμέλια που είχαν δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια στην οικονομία, την βοήθησαν τουλάχιστον να αντέξει στοιχειωδώς».

«Τι άλλο πρέπει να γίνει για να συνειδητοποιήσουν το ποσό πολύ βλάπτουν την Ελλάδα και τον λαό μας;  Μαθητευόμενοι και ανίκανοι μάγοι που ότι αγγίζουν γίνεται κάρβουνο» καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Συμφωνία, Μνημόνιο 3
SHARE:

24Media Network