ΠΑΣΟΚING DEAD. Η ΠΚΣ τρολάρει και εξοργίζει την ΠΑΣΠ

ΠΑΣΟΚING DEAD. Η ΠΚΣ τρολάρει και εξοργίζει την ΠΑΣΠ

Η ΠΚΣ, η ΠΑΣΠ και το Walking Dead εν όψει φοιτητικών εκλογών.Το "μην τους αναστήσεις" προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων (pic)

Στις 24 Μαίου θα διεξαχθούν φέτος οι φοιτητικές εκλογές, μία εβδομάδα μετά τον αρχικό τους προγραμματισμό. Η ημερομηνία διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών 2017 άλλαξε λόγω της απεργίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ κατά των νέων μέτρων που έχει προγραμματιστεί για τις 17/5. Μέχρι τότε, αναμένεται να ενταθεί η προεκλογική αντιπαράθεση μεταξύ των φοιτητικών παρατάξεων.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε και η νέα αφίσα της Πανσπουδαστικής, η οποία έδωσε το δικό της στίγμα, με έμπνευση από τη δημοφιλή σειρά, The Walking Dead.

Η αφίσα έχει τίτλο "ΠΑΣΟΚΙΝG DEAD" και το κεντρικό της μήνυμα ήταν το "μην τους αναστήσεις".

Όπως ήταν αναμενόμενο, κάνει τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου.

ΠΑΣΟΚING DEAD. Η ΠΚΣ τρολάρει και εξοργίζει την ΠΑΣΠ

Δελτίο Τύπου εξέδωσε μάλιστα η ΠΑΣΠ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ, αντιδρώντας στην αφίσα:

"Με λύπη και οργή είδαμε την παρακάτω αφίσα των μελών της φοιτητικής οργάνωσης του ΚΚΕ.

Η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας (ΠΚΣ) επέλεξε με αυτό τον τρόπο να ολοκληρώσει την προεκλογική της προσπάθεια ενόψει των φοιτητικών εκλογών. Σε μια πόλη, που η αδιαφάνεια στο δήμο κυριαρχεί με δεκάδες προσλήψεις μελών του ΚΚΕ από το παράθυρο, η ψήφος στην ΠΚΣ ισοδυναμεί με ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτές τις πρακτικές. Να υπενθυμίσουμε πως ποτέ η συγκεκριμένη φοιτητική οργάνωση δεν επιτέθηκε με αυτό τον τρόπο στην ΔΑΠ, με την οποία φαίνεται πως συνεργάζονται μια χαρά στην διαδικασία απαξίωσης του ελληνικού πανεπιστημίου.

Καταλαβαίνουμε τον φόβο σας, η ΠΑΣΠ από αυτές τις εκλογές θα βγει πιο δυνατή και θα ανακτήσει την εμπιστοσύνη των φοιτητών!

Οι πρακτικές σας θα ηττηθούν"

SHARE:

24Media Network