Πάσχα 2021: “Όχι” της κυβέρνησης σε διαπεριφερειακές μετακινήσεις

Πάσχα 2021: “Όχι” της κυβέρνησης σε διαπεριφερειακές μετακινήσεις
Αυτοκίνητα στα διόδια Eurokinissi

Αρνητική είναι η κυβέρνηση στο άνοιγμα διαπεριφερειακών μετακινήσεων το Πάσχα. Τι δήλωσε η Αριστοτελία Πελώνη.

Το Πάσχα 2021 θα μας βρει στην πόλη για μία ακόμη χρονιά, έδειξε με δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, το πρωί της Τετάρτης.

“Η θέση της κυβέρνησης είναι να μην ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις. Να μη ρισκάρουμε να μεταφερθεί ιικό φορτίο από περιοχές που έχουν υψηλό σε άλλες περιοχές της χώρας”, ανέφερε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Πάσχα 2021 – Όχι στις διαπεριφερειακές μετακινήσεις

Όπως τόνισε η εκπρόσωπος, μία μαζική μετακίνηση από την Αθήνα σε άλλες περιοχές μπορεί να τις επιβαρύνει και τόνισε πως “προσβλέπουμε σε ένα πιο ελεύθερο καλοκαίρι”.

Η κ. Πελώνη τόνισε πως θα υπάρχουν έλεγχοι στις μετακινήσεις και επιβεβαίωσε πως η Ανάσταση θα γίνει στις 9 το βράδυ, ενώ σχετικά με τις συγκεντρώσεις του Πάσχα, ανέφερε πως το πιο ασφαλές είναι να μαζευτούν μέχρι δύο οικογένειες σε κάθε σπίτι.

Σε ό,τι αφορά τις άλλες δραστηριότητες, η εκπρόσωπος ΄τονισε πως στόχος είναι να ανοίγουν με ασφάλεια, ενώ πιο συγκεκριμένα για την εστίαση ανέφερε πως η κυβέρνηση είναι ήδη σε σχετικές συζητήσεις και προσανατολίζεται σε άνοιγμα μόνο σε εξωτερικούς χώρους, ενώ τα self test αναμένεται να παίξουν και εδώ σημαντικό ρόλο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα