Πατσίκας: Προκλητική η στάση του Τσίπρα

Πατσίκας: Προκλητική η στάση του Τσίπρα
Φωτογραφία αρχείου MotionTeam

Το ιδρυτικό μέλος του Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία Μιχαήλ Πατσίκας εξαπέλυσε πυρά εναντίον του Πρωθυπουργού.

“Θα παρευρεθούμε εντός του Παλαί ντε σπορ” δήλωσε στον news247 στους 88,6 ο Μιχαήλ Πατσίκας, ιδρυτικό μέλος του ανένδοτου αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα βρεθούν στο χώρο για να ακούσουν την ομιλία του Πρωθυπουργού ή για να διαμαρτυρηθούν, απάντησε: “Δεν μπορώ να σας πω τι θα κάνει ο καθένας πολίτης που θα βρεθεί εκεί. Δεν καλώ κανέναν να φωνάξει ακραία συνθήματα. Θα ήθελα να ακούσω μόνο το Μακεδονία Ξακουστή”.

“Επικοινωνήσαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ και μας είπαν ότι δεν είναι κομματική συγκέντρωση αλλά ανοιχτή εκδήλωση. Επομένως δεν καλούμε σε αντισυγκέντρωση. Δεν πρόκειται για αντισυγκέντρωση” τόνισε και εξέφρασε την ελπίδα του να τους αφήσουν να μπουν στο χώρο και να μην υπάρξει face control.

Μίλησε για προκλητική στάση του Πρωθυπουργού που τους πετάει το γάντι καθώς κάλεσε στην ομιλία του τον λαό της Θεσσαλονίκης που δεν άκουσε για το Μακεδονικό. “Μη μας βάζετε στις ακραίες φωνές” πρόσθεσε και είπε ότι δεν ασπάζεται τα συνθήματα “Η Δημοκρατία σκότωσε τη Μακεδονία” και “Στα όπλα στα όπλα..”

Προανήγγειλε την ίδρυση πολιτικού φορέα ο οποίος όπως είπε δεν πρόκειται να συνεργαστεί με Κρανιδιώτη, Βελόπουλο, Μπαλτάκο και Χρυσή Αυγή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα