Παύλος Χρηστίδης: “Κουμπάροι και κομματάρχες θέλουν να δουν την παράταξη να ετεροπροσδιορίζεται”

Παύλος Χρηστίδης: “Κουμπάροι και κομματάρχες θέλουν να δουν την παράταξη να ετεροπροσδιορίζεται”
Ο Παύλος Χρηστίδης (ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ/EUROKINISSI)

"Κομματάρχες και κουμπάροι είτε του ενός ή του άλλου οι οποίοι θέλουν να δουν μια παράταξη να ετεροπροσδιορίζεται", το αιχμηρό σχόλιο του Παύλου Χρηστίδη.

“Αυτοί για τους οποίους δεν χωρά συζήτηση είναι οι κομματάρχες και οι κουμπάροι είτε του ενός ή του άλλου οι οποίοι θέλουν να δουν μια παράταξη να ετεροπροσδιορίζεται. Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες, δεν μασάμε από αυτά, γνωρίζουμε βαθιά τις τοπικές κοινωνίες”.

Αυτή την αιχμή άφησε ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, ενώ θέλοντας να τονίσει τη σημασία ενασχόλησής του με την πολιτική, ανέφερε ότι “μπορεί να αλλάξει τη ζωή των συμπολιτών”.

Ο Παύλος Χρηστίδης, σε συνέντευξή του στο Open, χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως “καθημερινό άνθρωπο”, ενώ τονίζει ότι πρέπει να αλλάξουν τα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό και στο ΚΙΝΑΛ κι αυτό μπορούν να το κάνουν οι νέοι.

Επεσήμανε ότι έχει την πεποίθηση πως στις εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου θα υπάρξει μεγάλη συμμετοχή.

Για το εάν θα αλλοιώσει το αποτέλεσμα η μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, απάντησε ότι θέλει να συμμετάσχουν οι προοδευτικοί πολίτες.

Ο Παύλος Χρηστίδης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη νέα γενιά που δεν συμμετέχει στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. “Μας ζητούν να αναβάλλουμε τη ζωή μας. Να περιμένουμε να αλλάξουν τα πράγματα. Αυτό είναι άδικο. Η νέα γενιά θέλει αλλαγή. Και την θέλει τώρα. Χωρίς άλλη καθυστέρηση. Τώρα!” είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το τι θα κάνει στον δεύτερο γύρο, είπε πως δεν κρύφτηκε ποτέ και ότι, όπως πορεύτηκε “πολιτικά με καθαρή ατζέντα το ίδιο θα πράξει και στη συνέχεια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα πάρει θέση δημόσια. Η τόλμη επιβάλει να μιλάς και η δική μας γενιά πρέπει να παίρνει τα ρίσκα της και μιλάει. Πήρα ένα ρίσκο το οποίο θέλω να υπηρετήσω για να βελτιώσω τη ζωή των συμπολιτών μας” είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα