Πελώνη: “Δεν επιβλήθηκε lockdown στη Μύκονο, αλλά μέτρα για τη διασκέδαση”

Πελώνη: “Δεν επιβλήθηκε lockdown στη Μύκονο, αλλά μέτρα για τη διασκέδαση”
Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη Eurokinissi

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την ανάρτησή του για τα έκτακτα μέτρα στη Μύκονο, εξαπέλυσε η Αριστοτελία Πελώνη. "Κατά συρροή ψεύτη" τον χαρακτήρισε. Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Δεν υπάρχει δυσκολία με την οποία ο κ. Τσίπρας να μην χαίρεται. Ρίχνοντας και το τελευταίο φύλλο συκής, πλέον δεν μπορεί να το κρύψει”, αναφέρει σε δήλωσή της η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, αναφερόμενη στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, για τα έκτακτα μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση νωρίτερα στο νησί της Μυκόνου, λόγω της ανησυχητικής αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού.

“Κατά συρροή ψεύτη”, χαρακτήρισε η Αριστοτελία Πελώνη τον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον παράλληλα πως “δυσφημίζει διαρκώς τη χώρα στο εξωτερικό”.

“Δεν επιβλήθηκε lockdown στη Μύκονο. Επιβλήθηκαν μέτρα περιορισμού στη διασκέδαση”, διευκρινίζει η Αριστοτελία Πελώνη, μιλώντας για τα νέα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ στο νησί, σύμφωνα με τα οποία προβλέπεται η απαγόρευση της μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο, αλλά και της κυκλοφορίας από 01.00 το βράδυ έως 06.00 το πρωί.

“Παρόμοια φαινόμενα δεν γίνονται ανεκτά. Το τουριστικό προϊόν της χώρας δεν είναι ξεσάλωμα χωρίς καμία τήρηση των υγειονομικών κανόνων. Είναι πρωτίστως η ασφάλεια επισκεπτών και κατοίκων. Κι αυτό είναι το μήνυμα που εκπέμπει η Ελλάδα. Το θυμίζουμε και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που εσχάτως κόπτεται για την τήρηση των μέτρων. Είναι ο ίδιος ακριβώς, που σε περίπτωση που δεν λαμβάνονταν μέτρα θα κατήγγειλε την κυβέρνηση για ολιγωρία”, καταλήγει στη δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στην κ. Πελώνη έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει τα εξής:

“Με ποσοστό εμβολιασμού αρκετά πάνω από 90% στη Μύκονο και εφόσον υποτίθεται ότι γίνονται έλεγχοι στους τουρίστες που φτάνουν στο νησί, θα περιμέναμε η κα Πελώνη αντί να βρίζει να ζητήσει επιτέλους μια συγνώμη, να μας εξηγήσει πως ακριβώς τα έκανε η κυβέρνηση της πάλι μπάχαλο και αναγκάζεται να τινάξει την τουριστική σεζόν στον αέρα με νέα περιοριστικά μέτρα.

Τέλος, αν αναζητά ψεύτες, μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στον κ. Μητσοτάκη – αν τον πετύχει σε κανένα τριήμερο – που έχει πανηγυρίσει ότι νίκησε τον κορονοϊό δέκα φορές και άλλες τόσες έχει ρίξει τη δημόσια υγεία και την οικονομία στα βράχια”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα