Πέτρος Δούκας: Νέο επεισόδιο σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου – “Τους γ@@@με”

Πέτρος Δούκας: Νέο επεισόδιο σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου – “Τους γ@@@με”
Eurokinissi

Πρωταγωνιστής σε νέο επεισόδιο ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, ο οποίος κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ακούγεται να λέει "τους γ@@@@με".

Σε νέο ατόπημα υπέπεσε ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου το οποίο πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, παρενέβη και μη γνωρίζοντας πως έχει ξεχάσει το μικρόφωνό του ανοιχτό, ακούγεται να λέει τη φράση: “Πάντως σήμερα νομίζω τους γ@@@@@με. Την ώρα που λέγαμε θα μας πάρουν αυτά”.

Η παρέμβαση της αντιδημάρχου κ. Ζαχαράκη ήταν άμεση λέγοντάς του “Δήμαρχε, σας ακούμε τι λέτε…”, ωστόσο το βίντεο είχε προλάβει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Δούκας αποτέλεσε πρόσωπο των προηγούμενων ημερών με αφορμή την επίμαχη σύσκεψη, η οποία μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook από την ιστοσελίδα lakones, και στην οποία εμφανίζεται ο δήμαρχος Σπάρτης απευθυνόμενος στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό, να μιλάει για τις αποζημιώσεις που δόθηκαν στους πληγέντες της Ηλείας.

“Όταν σου πει για τα θέματα αποζημιώσεων για τον παγετό, όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους αυτούς που είχανε…” είπε ο κ. Δούκας.

“Έχουν μείνει αξέχαστα τα χρόνια αυτά…” ακούγεται κάποιος από τη σύσκεψη να λέει.

“Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι, εκεί που πέφταμε με 15% θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδι” συμπλήρωσε ο Πέτρος Δούκας.

Το συγκεκριμένο βίντεο και όσα ελέχθησαν στη σύσκεψη οδήγησε στη παραίτηση του Σπήλιου Λιβανού από τη θέση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ η Νέα Δημοκρατία διέγραψε τον Πέτρο Δούκα, με την ανακοίνωση να αναφέρει πως “οι πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Δούκα, εκτός από ιστορικά αναληθείς, δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας. Ως εκ τούτου, του κοινοποιήθηκε η σχετική απόφαση διαγραφής από μέλος της παράταξης”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα