Πέτρος Κόκκαλης: “Η πιο χρήσιμη ψήφος σε αυτές τις ευρωεκλογές είναι η ψήφος στον ΚΟΣΜΟ”

Διαβάζεται σε 2'
Πέτρος Κόκκαλης: “Η πιο χρήσιμη ψήφος σε αυτές τις ευρωεκλογές είναι η ψήφος στον ΚΟΣΜΟ”
Eurokinissi

Κάλεσμα στήριξης στον “ΚΟΣΜΟ” στις ερχόμενες ευρωεκλογές απηύθυνε με νέα δήλωσή του ο Πέτρος Κόκκαλης. Αναλυτικά τι αναφέρει.

“Η πιο χρήσιμη ψήφος σε αυτές τις ευρωεκλογές είναι η ψήφος στον ΚΟΣΜΟ” ανέφερε σε δήλωσή του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των Πρασίνων και γραμματέας του “Κόσμου”, Πέτρος Κόκκαλης.

“Όλοι και όλες έχουμε ευθύνες, εδώ που βρισκόμαστε σήμερα. Δεν είναι πλέον ζήτημα ατομικής ευθύνης, παρότι κι αυτή είναι πολύ σοβαρή. Είναι ζήτημα πολιτικής συμμετοχής, προκειμένου να έχουμε πολιτικές δυνάμεις που αναλαμβάνονται το μέγεθος του προβλήματος και που μειώνουν τις ανισότητες. Μία τέτοια δύναμη είναι ο ΚΟΣΜΟΣ που έχει την επίσημη στήριξη των Ευρωπαίων Πρασίνων”, πρόσθεσε.

“Σαφώς θα εκφραστεί, και πολύ σωστά, ένα μεγάλο μήνυμα δυσαρέσκειας προς την Κυβέρνηση, αλλά από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι αν λάβει 13-14% το ΠΑΣΟΚ, 14-15% ο ΣΥΡΙΖΑ κ.ο.κ.” σημείωσε και κατέληξε,

“Το να δημιουργηθεί ο χώρος για ένα πράσινο, επαρκές, ανιδιοτελές και βασισμένο στα πραγματικά δεδομένα Πράσινο κόμμα, και να φέρει στην Ελλάδα αυτή την τεράστια και στιβαρή συζήτηση που γίνεται σε όλη την Ευρώπη, με μια πολιτική οικογένεια που συγκυβερνά σε 7 χώρες και διοικεί πάνω από 500 δήμους και περιφέρειες, μία πολιτική οικογένεια που χθες, μαζί με τους σοσιαλιστές, κέρδισε την άκρα δεξιά στην Ολλανδία, νομίζω ότι είναι η πιο χρήσιμη ψήφος σε αυτές τις ευρωεκλογές και το πιο κρίσιμο αποτέλεσμα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα