Πέτσας: Δεν υπάρχει θέμα με την συμμετοχή Μπογδάνου σε συγκέντρωση μαζί με τον Κασιδιάρη

Πέτσας: Δεν υπάρχει θέμα με την συμμετοχή Μπογδάνου σε συγκέντρωση μαζί με τον Κασιδιάρη
Ο βουλευτής της Ν.Δ Κωνσταντίνος Μπογδάνος Eurokinissi

Ο βουλευτής ειναι ελεύθερος να μετέχει σε όποια εκδήλωση επιθυμεί, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Έκλεισε το μάτι στους «αγανακτισμένους» της Πλατείας Βικτωρίας

Για την κυβέρνηση δεν τίθεται θέμα σχετικά με την συμμετοχή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μπογδάνου, στην συγκέντρωση της Τετάρτης στην πλατεία Βικτωρίας που δήλωναν «αγανακτισμένοι» με τους πρόσφυγες, στην οποία παραβρέθηκε και ο  Ηλίας Κασιδιάρης. Αυτό δήλωσε στην σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Δεν το βλέπουμε έτσι

Ο Στέλιος Πέτσας απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν προβληματίζει την κυβέρνηση η συμμετοχή του βουλευτή της στην συγκέντρωση πολιτών, με σαφή ξενοφοβικό προσανατολισμό αφού ζητούσαν μέτρα για την παρουσία προσφύγων στην Πλατεία Βικτωρίας, όπου μετείχε και ο υπόδικος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιαρης, επισήμανε ότι «δεν το βλέπουμε έτσι». Σημείωσε ότι δεν τίθεται θέμα αφού «κάθε βουλευτής είναι ελεύθερος να συμμετέχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμεί».

Κλείσιμο ματιού

Μάλιστα εντύπωση προκάλεσε το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου με το οποίο κάλεσε τους δημοσιογράφους να κρίνουν το τι συνέβη την Τετάρτη στην Πλατείας Βικτωρίας. Θυμίζουμε ότι πραγματοποιήθηκαν δύο συγκεντρώσεις. Μία συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες μετά τα μέτρα που λήφθηκαν προκειμένου να απομακρυνθούν από την πλατεία. Παράλληλα η προαναφερθείσα συγκέντρωση πολιτών. Ο Στέλιος Πέτσας αναφερόμενος στο γεγονός σημείωσε πως «είδαμε δύο διαδηλώσεις. Αφήνω σε εσάς να κρίνετε ποια ήταν η αντισυγκέντρωση». Θέση που σαφώς εκλαμβάνεται ως έμμεση στήριξη στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε ενάντια στην παρουσία των προσφύγων.

Η παρουσία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην συγκέντρωση στην Πλατεία Βικτωρίας, προκάλεσε χθες την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ενδεικτικά ο Γιώργος Ψυχογιός, αρμόδιος για ζητήματα μετανάστευσης του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως «στην Πλ. Βικτωρίας συναντήθηκαν ο ακροδεξιός λαϊκισμός που επί χρόνια καλλιεργεί η ΝΔ στο προσφυγικό με το εγκληματικό νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής σε όποιο όνομα ή εκδοχή του. Μπογδάνος και Κασιδιάρης δίπλα-δίπλα, ξεδίπλωσαν όλο το δηλητήριο του μίσους και του ρατσισμού που η ελληνική κοινωνία ουδέποτε υιοθέτησε».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα