Πέτσας: “Ο Τσίπρας, όπως κυβέρνησε, έτσι κάνει κι αντιπολίτευση, στο γόνατο”

Πέτσας: “Ο Τσίπρας, όπως κυβέρνησε, έτσι κάνει κι αντιπολίτευση, στο γόνατο”
Στέλιος Πέτσας Eurokinissi

“Ποιον κοροϊδεύει ο μπαγάσας;” διερωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι η ΝΔ δεν συμφωνεί σε οποιοδήποτε κείμενο δεν αναφέρεται ρητά στην τήρηση των υποχρεώσεων των χωρών των Δ.Βαλκανίων.

 “Ο κ. Τσίπρας, όπως κυβέρνησε, έτσι κάνει κι αντιπολίτευση: στο γόνατο” σχολίασε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας τόνισε ότι: “Η Νέα Δημοκρατία δεν συμφωνεί σε οποιοδήποτε κείμενο που δεν αναφέρεται ρητά στην τήρηση των υποχρεώσεων των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας των δικαιωμάτων της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία” και πρόσθεσε: “Για τον κ. Τσίπρα είναι “ψιλά γράμματα” αυτά. Όχι όμως για τους Έλληνες. Γι΄ αυτό και οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ απείχαν από την ψηφοφορία”.

Σχολίασε επίσης ότι ο κ. Τσίπρας “αναφέρεται στην ανάρτησή του σε “Βορειομακεδόνες”, ενώ ο ίδιος έχει υπογράψει στη Συμφωνία των Πρεσπών να λέγονται “Μακεδόνες”. Σκέτο. Ούτε στον ίδιο δεν αρέσει η συμφωνία του; Ποιον κοροϊδεύει ο μπαγάσας;”, εξηγώντας ότι το σκωπτικό “μπαγάσας” σημαίνει κατεργαράκος, επιτήδειος.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα