Ποιος βουλευτής αποκάλεσε τον Σόιμπλε... "κουτσό"

Ποιος βουλευτής αποκάλεσε τον Σόιμπλε... "κουτσό"

Δείτε το βίντεο με το χαρακτηριστικό απόσπασμα της ομιλίας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον βαρύ χαρακτηρισμό κατά του Γερμανού υπουργού Οικονομικών (Vid)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεοεκλεγείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς μας εκπλήσσει με τις πρωτοβουλίες ή με τις ομιλίες του στην Βουλή.

Ο ίδιος αρνήθηκε αρχικά να παραλάβει βουλευτικό αυτοκίνητο, έπειτα δεν δέχτηκε ούτε την προσωπική φρουρά που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής, ενώ πρόσφατο δημοσίευμα έκανε λόγο για το γεγονός ότι ο ίδιος χαρίζει κάθε μήνα τον μισθό του στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "Φλόγα".

Αυτή την φορά όμως, ο Γιάννης Σταθάς αποφάσισε να "εκπλήξει" το Κοινοβουλευτικό Σώμα, αποκαλώντας τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε... κουτσό.

Κάτι βέβαια που και στο παρελθόν έχουν σχολιάσει τόσο η δημοσιογράφος του Mega, Σοφία Δήμτσα (εκπρόσωπος του.. "σακάτη"... είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter), όσο και ο Γιώργος Αυτιάς, που είχε σχολιάσει ότι ο υπουργός Οικονομικών καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι... επειδή τον μαχαίρωσε η ερωμένη του.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας αρνητικά την οικονομική προοπτική της χώρας, αλλά και την αυστηρή πολιτική λιτότητας που ασκείται στην χώρα μας και εν μέσω Μνημονίου ΙΙΙ, είπε χαρακτηριστικά:

"Επειδή είμαι συνέχεια έξω στον δρόμο, όπως και πολλοί από εσάς, μετά το χτεσινό που άκουσα από τον Σόιμπλε, έβγαλα το εξής συμπέρασμα τελικά.

Επειδή περίμενα ότι αυτές οι πολιτικές θα την βρούνε από τον λαό, τελικά οι κυβερνήσεις που εκπροσωπούν αυτές τις πολιτικές... θα την βρουν από τον κουτσό. Αυτό κατάλαβα εγώ. Και βλέπω ότι αυτός έχει τον σκοπό του και καλά κάνει", είναι τα ακριβή λόγια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο βουλευτής Γ. Σταθάς χαρίζει κάθε μήνα τον μισθό του

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί κουτσό τον Σόιμπλε

SHARE:

24Media Network