Πολάκης στην ΕΡΤ: Κατά παραγγελία του κ. Στουρνάρα η εισαγγελική παρέμβαση

Πολάκης στην ΕΡΤ: Κατά παραγγελία του κ. Στουρνάρα η εισαγγελική παρέμβαση
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης Eurokinissi

"Μιλάω πάντα με στοιχεία είμαι καθαρός. Τι είναι ο κ. Στουρνάρας ο πάπας της Ρώμης και δεν μπορούμε να τον ελέγξουμε;” σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μιλώντας στην ΕΡΤ.

Για ψεύδη και αίσχη σε σχέση με όσα έχουν ακουστεί τα τελευταία 24ωρα μίλησε ο Παύλος Πολάκης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ. Έδωσε τις απαντήσεις του για το σπαστό δάνειο που έλαβε ύψους 100.000 ευρώ από την Attica Bank και ανέφερε ότι όλα αυτά έγιναν κατά παραγγελία του κ. Στουρνάρα λόγω των αποκαλύψεων του πρώην “στρατηγού” Θ. Τσουκάτου για τα μαύρα ταμεία της Siemens και τα 16 δισ. δρχ. τα οποία κατέληξαν στα ταμεία του κόμματός του.

“Με την υπόθεσή του ήθελαν να σκορπίσουν καταχνιά και ομίχλη για να σκεπάσουν τις αποκαλύψεις Τσουκάτου” είπε και έτσι “αναγκάστηκαν να πουν ότι είναι νόμιμο το προϊόν. Μήπως έπρεπε και εμείς να τα καλύψουμε με βαλίτσες και διευκολύνσεις. Να ζητήσω και συγγνώμη που δεν τα έβγαλα τα λεφτά με άλλο τρόπο και πήγα και ζήτησα δάνειο” ανέφερε. 

Για την τηλεφωνική τους επικοινωνία είπε ότι  σαφώς τον κάλεσε στο τηλέφωνο, σαφώς και του μίλησε και πως “ουδέποτε τον ηχογράφησα. Δεν έχω κάνει τέτοια πράγματα ποτέ και ότι έχω να πω τα λέω πάντα στο φως της ημέρας”.

“Εάν δεν ελέγξει και τα άλλα δάνεια θα του ζητήσω επίσημη συνάντηση για να τον πείσω ότι πρέπει να το κάνει και να αποδείξει ότι δεν υλοποιεί κάποιο άλλο σχέδιο” συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι “δεν μπορούν να μου βρουν τίποτα, το μόνο που βρήκαν είναι ότι καπνίζω και ότι πήρα δάνειο”.

Επίθεση κατά Στουρνάρα

Ο κ. Πολάκης στα μέσα περίπου της συνέντευξης σηκώθηκε και έδειξε αρκετούς τόμους λέγοντας ότι “εμπλέκεται η γυναίκα του κ. Στουρνάρα” και συμπλήρωσε: “Κρυφό είναι ότι ο κ. Στουρνάρας ήταν σύμβουλος στη Novartis για κάποια χρόνια; Κρυφό ήταν; Δεν έχει δημοσιευθεί; Κρυφό ήταν ότι η σύζυγός του είχε πάρει ένα μεγάλο κομμάτι και είχε διαχειριστεί κομμάτι πίτας του ΚΕΕΛΠΝΟ; Κρυφά είναι αυτά;

Και τι είναι ο κ. Στουρνάρας, ο Πάπας της Ρώμης και δεν μπορούμε να τον ελέγξουμε;”. 

Δέσμευση στον ελληνικό λαό

“Όσο και να λυσσάνε κάποιοι την βγάλαμε την χώρα από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια στηρίζοντας τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα και πήραμε μια δέσμευση ότι πρέπει να πληρώσουν όσοι μας χρεωκόπησαν. και αυτό υπηρετούμε διότι από τα 340 δισ. του δημοσίου χρέους τα 85 είναι υπερτιμολόγηση υλικών και φαρμάκων στον χώρο της Υγείας” συμπλήρωσε ο κ. Πολάκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα